Başkan Çağlayan görme engelli vatandaşları unutmadı.

Başkan Çağlayan görme engelli vatandaşları unutmadı.
7 - 14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasında görme engelli vatandaşları ile tek tek ilgilenen İl Başkanı Abidin Çağlayan ve yönetimi bir etkinlik düzenledi.

Başkan Çağlayan ve yönetimi salgın döneminde çok hassas olarak ve tüm tedbirleri alarak toplamda 27 görme engelli vatandaşı tek tek ziyaret edip hediyeler verdi. Görme engelli vatandaşların mutlulukları yüzlerinden okundu.

Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasının ülkemizde ve tüm dünyada toplumsal farkındalığın artırılmasının üstünde duran Başkan Çağlayan, “Görme engelliler için özgürlüğün simgesi olan beyaz baston toplumu birleştiren, harekete geçiren önemli bir semboldür. İnsanlık bu sembol etrafında bir araya gelmeye, görme engelli kardeşlerimizle kol kola yürümeye, engelleri birlikte aşmaya devam etmeleri gerekmektedir. Bizlerde AK Parti olarak, görme engelli kardeşlerimizin yaşadığı sorunlara kalıcı çözümler üretmeye, özgüvenlerini artırmaya, moral ve motivasyonlarını yükseltmeye devam edeceğiz. Engelleri birlikte aşarak, ayrımcılığa maruz kalmadan yaşama sımsıkı sarılmaları, toplumsal hayata katılımlarını sağlamak amacıyla çok yönlü ve etkin politikaları geliştirdik.” İfadelerini kullandı

Başkan Çağlayan sözlerine, “Azmi ve cesareti, başarılı çalışmalarıyla ülkemize güç veren görme engelli kardeşlerimizin 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasını tebrik ediyoruz.” İfadeleri ile son verdi.