Başkan Çağlayan Yaşlılarımızı Yine Unutmadı

Başkan Çağlayan Yaşlılarımızı Yine Unutmadı
AK Parti Karaman İl Başkanlığı, merkez ve ilçelerde ikamet eden 65 yaş ve üstü üyelerini tek tek arayarak hal hatır sorduk, Cumhurbaşkanımız selamlarını ilettik. Hem onların hemde sevdiklerinin sağlığı için evde kalmaya özen göstermelerini rica ettik. ”dedi.

Karaman AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan teşkilatına 65 yaş üstü AK Parti üyelerini arama talimatı vermişti.

Başkan Çağlayan büyüklerimizi önemini vurgulayarak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gelecek nesillere köprü görevi üstlenen ve bizlere milli, manevi değerleri yaşayarak sunan yaşlılarımızın önemine vurgu yapan Abidin Çağlayan, “İnancımız gereği yaşlılarımız bizlere yol gösteren, tecrübelerinden faydalandığımız ulu çınarlarımızdır. Bilindiği üzere Covid virüsünden en fazla etkilenen 65 yaş üstü büyüklerimiz olmuştur. Biz de teşkilat olarak onların yalnlız olmadığını hissettirmek için arayarak hal hatır sorduk, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ilettik. Hem onların hemde sevdiklerinin sağlığı için evde kalmaya özen göstermelerini rica ettik. ”dedi.

Çalışmalarından söz eden AK Parti İl Başkan’ı, “Covit sürecinde yaşlılarımızın zarar görmelerini istemiyoruz. Bundan dolayı AK Parti olarak tüm yaşlılarımızı sahipleniyor, her daim yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu yüzden bu süreçte teşkilatımla birlikte hummalı bir çalışma yaparak kısa zamanda toplamda 4139 kişi 65 yaş üstü üyemizi aradık. Aradıklarımızdan olumlu karşılıklar aldık.” dedi.

Çalışmalarında Sağlık Çalışanlarını da aradıklarını dile getiren Başkan, “Sağlık çalışanlarının önemini bir kez daha anlamış olduk. Yaşlılarımızı bitirdikten sonra sağlık çalışanlarını aramaya başladık ve devam ediyoruz.” bilgilerini verdi.

Pandemi sürecini değerlendiren Çağlayan, “Devletimiz, hükümetimiz ve başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere , diğer kurumlarımızın koordinasyonu ile bu süreci başarılı bir şekilde yürütmüştür. Bu zorlu süreç disiplinli ve özverili çalışma ister. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.