Başkan Çağlayan Fidan Dikimi Törenine Katıldı

Başkan Çağlayan Fidan Dikimi Törenine Katıldı
Başkan Çağlayan Karaman Valiliğinin Düzenlediği 2021 Yunus Emre ve Türkçe yılı Hatıra Ormanı oluşturma fidan dikimi törenine katıldı.

Başkan Çağlayan teşkilat mensupları ile birlikte 21-26 Mart Dünya Orman Haftasından dolayı ağaç dikme organizasyonu yaptılar. Organizasyonda her AK Parti üyesi için bir fidan dikimi gerçekleştirdiler.

İl Başkanı Abidin Çağlayan, “Ormanların insanlara olan faydaları sayılamayacak kadar çoktur. İnsanlığa böyle bir hizmet etmenin dinimizdeki önemi büyüktür. Fidanları toprağa buluşturma hususunda bildirilen hadis-i şerifin biriside Bir ağaçtan, insanlar, hayvanlar veya kuşlar istifade ederse, o ağacı diken için bir sadaka olur’ şeklindedir” ifadelerine yer verdi.

Başkan Çağlayan, “ Bilindiği üzere Partimiz ve Orman Genel Müdürlüğü arasında imzalanan “Her Üye Bir Fidan Kampanyası” fidan dikim protokolü ile fidanlarımızın  bir kısmını 14 mart Tıp Bayramında Eğitim Araştırma Hastanesi bahçesinde boş alana salgın döneminde canla başla çalışan ve ayrıca bu dönemde ebediyete intikal etmiş sağlık çalışanlarımızın anısına  dikmiştik. Şimdi ise geri kalan fidanlarımızın tamamını 2021 Yunus Emre ve Türkçe Yılı Hatıra Ormanında toprakla bulusturduk” dedi.