Başkan Altay: Dualarımız Kahraman Mehmetçiklerimiz İçin

Başkan Altay: Dualarımız Kahraman Mehmetçiklerimiz İçin
Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmaları kapsamında Malazgirt Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Selçuklu Belediyesi tarafından her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirilen Cuma Buluşmaları devam ediyor. Hizmet kalitesine katkı sağlayan ve vatandaşların Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile görüşerek istek ve önerilerini birinci ağızdan ilettikleri buluşmalarının bu haftaki adresi Malazgirt Mahallesi oldu. Kaşgarlı Hicret Camisi’nde kılınan Cuma Namazının ardından vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Altay, belediye hizmetleriyle ilgili gelen istek ve önerileri dinledi. Altay daha sonra iş yerlerini de ziyaret ederek esnaflarla da görüştü.

Selçuklu’da Cuma buluşmaları ile birlik ve beraberlik ruhunun en üst seviyeye çıktığını ifade eden Başkan Altay, "Tüm belediye ekibimizle birlikte Cuma gününün bereketini her hafta farklı bir mahallede hemşehrilerimizle yaşıyoruz. Bu buluşmalar yapılan hizmetlerin anlatılmasına, mahallelerimizin eksiklerinin yerinde tespit edilmesine ve sorunların çözümüne büyük katkı sağlıyor. Selçukluda her fikre değer veriyor, her öneriyi dikkate alıyoruz. Allah bu birlik ve beraberliğimiz bozmasın" ifadelerini kullandı.

"Dualarımız kahraman Mehmetçiklerimiz için"

Suriye’nin Afrin bölgesine yönelik başlatılan "Zeytin Dalı Harekatı" ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Altay, "Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Afrin’e yönelik başlattığı sınır ötesi operasyon 7. gününde kararlılıkla devam ediyor. Kahraman Mehmetçiklerimiz geçmişte olduğu gibi bugünde terör ve terör unsurlarına karşı zorlu koşullarda mücadele veriyor. Sınır ötesinden ülkemize yönelik terör tehditlerini ortadan kaldırmaya yönelik başlatılan bu operasyonda milletimizin dua ve desteği her zaman kahraman askerimizle beraber. Allah Mehmetçiğimize güç ve kuvvet versin. Rabbim ordumuzu muzaffer kılsın " şeklinde konuştu.

Selçuklu Belediyesi, Cuma buluşması sonrasında Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan "Her an dua her yer Türk bayrağı" kampanyasına destek olmak amacıyla vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı. Programda Başkan Altay’a, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilat üyeleri, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcıları, Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri eşlik etti.