Başkan Akyürek, İftar Buluşmalarını Sürdürüyor

Başkan Akyürek, İftar Buluşmalarını Sürdürüyor
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Oto Lastik, Oto Yıkama ve Oto Galericileri, Tüp Bayii ve Satıcıları ile İnşaatçılar ve İnşaat Malzemeleri Satıcıları meslek odalarının yöneticileri ve üyeleri ile iftarda buluştu.

Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi’ndeki iftarda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’da oruç tutmanın neşesini ve Ramazan-ı Şerif’in güzelliğini doya doya yaşadıklarını, camilerin, parkların, sosyal tesislerin, evlerin şenlendiğini dile getirdi. Bu ayda belediye olarak öksüz, yetim çocuklarımız, ihtiyaç sahibi insanlara destek verdiklerini kaydeden Başkan Akyürek, “Yeni Büyükşehir Yasasıyla birlikte 31 metropol ilçeye hizmet veriyoruz. Büyükşehir olarak Konya’nın tamamından sorumlu konumdayız. Bir çalışma sistemiyle yola devam ediyoruz. Bu 10 bin kişilik Spor ve Kongre Merkezimizde Ramazan-ı Şerif’in sonuna kadar Konya’daki bütün meslek odalarımızın mensuplarıyla iftar yapıyoruz. Bu da son yıllarda mahalle iftarlarımıza ilaveten bir farklılık oluşturdu. Esnaf odası başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Oto Lastik, Oto Yıkama ve Oto Galericileri Esnaf Odası Başkanı Adem Uzman, Tüp Bayii ve Satıcıları Meslek Odası Başkanı Osman Alp, İnşaatçılar ve İnşaat Malzemeleri Satıcıları Meslek Odası Başkanı Ali Yazar da esnafları iftar programlarında bir araya getirdiği için Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e teşekkür etti.

İftara katılan esnaflar, salonu kurulan Halkla İlişkiler masalarına taleplerini iletti. Alınan taleplerin değerlendirilerek kısa süre içinde geri dönüş sağlandığı belirtildi.