BİREY DERSHANESİ YÖNETİCİLERDEN

BİREY DERSHANESİ YÖNETİCİLERDEN
Birey Dershanesi Müdürü Hasan OKUŞUK ve dershane öğretmenleri İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUNu ziyaret ettiler.
Salı günü İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN, Müdür Yardımcısı Hasan Hüseyin ODUNCU, Eğitim Müfettişleri Başkanı Ali Yaşar TUTKUN ve Şube Müdürü M.Akif DUMAN katıldı.
 
            Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Sebahaddin ALTUN; “ Dershaneler Türkiye’nin önemli bir gerçeğidir. Dershanecilikte planlı ve programlı çalışanlar mutlaka başarıya ulaşmışlardır. Öğrencilerimizi yarına hazırlamak ve layık oldukları okullara göndermekte siz dershanecilerin de emeği bulunmaktadır. Sizlerden ricam veli –öğretmen yakınlaşmasını sağlayın, öğretmen veliyi tanımalı ve yakın olmalıdır. Bu durum istenen başarının yakalanmasını kolaylaştıracaktır. Ayrıca, öğretmenlerimiz derslerinin yanı sıra öğrencilerimize Tarih ve Milli Şuur bilincini de aşılamalıdır. Vatan ve millet sevgisi, birlik ve beraberlik konuları da işlenmeli, öğrencilerimiz için ülkemizin Çanakkale, Kütahya ve Afyon gibi tarihi yerlere geziler düzenlenmelidir.”dedi.
 
              Birey Dershanesi Müdürü Hasan OKUŞUK; “Kurumlar arası bu ziyaretler hem bizim hem de öğretmenlerimizin moral ve motivasyonumuzun artmasını sağlıyor. Karaman eğitim konusunda diğer illere göre çok iyi durumda. Bu başarıyı bir basamak daha yükseltmek için bizlerde üstümüze düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmek amacı ve gayreti içindeyiz. Ayrıca, İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları karşılaştığımız bütün sorunlarda bize yol gösterici ve yardımcı olmaktadır. Şahsınızda bütün Milli Eğitim çalışanlarına teşekkür ediyor, 2010–2011 eğitim yılının hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.”dedi.
 
             Toplantı sonunda Birey Dershanesi Müdürü Hasan OKUŞUK İl Milli Eğitim Müdürümüz Sebahaddin ALTUN’a, ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerine plaket takdim etti.