BEYŞEHİR’DE DESTEK BAŞVURULARI İÇİN SON TARİH UYARISI

BEYŞEHİR’DE DESTEK BAŞVURULARI İÇİN SON TARİH UYARISI
Konya’nın Beyşehir ilçesinde, 2014 yılı mazot, gübre ve toprak analiz desteği askı icmalinin İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından askıya çıkarıldığı belirtildi.Beyşehir İlçe, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü...

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, 2014 yılı mazot, gübre ve toprak analiz desteği askı icmalinin İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından askıya çıkarıldığı belirtildi.
Beyşehir İlçe, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nurettin Karşıyaka, 2014 yılında mazot, gübre ve toprak analizi desteğine başvuran çiftçilerin isimlerinin ve destek bilgilerinin yer aldığı hak ediş icmallerinin kurum ve mahalle muhtarlıkları marifetiyle belirlenen yerlerde 10 gün süreyle askıya çıkarıldığını belirtti. Karşıyaka, açıklamasında, 12 Şubat Perşembe günü sona erecek askı süresi sonunda icmallerin kesinlik kazanacağını, çiftçilerin mağdur olmamaları için askı icmallerindeki bilgilerini kontrol etmelerini, yanlışlık tespit etmeleri halinde ise askı süresi içerisinde kurum müdürlüğüne şahsen başvurmaları gerektiğini kaydetti. Karşıyaka, askı süresince herhangi bir itiraz olmadığı takdirde, icmallerdeki bilgilerin doğru olarak kabul edileceğini, sonradan yapılacak itirazların değerlendirmeye alınmayacağını sözlerine ekledi.