BELEDİYE SÜLEYMAN HACIʹYI EZİP GEÇTİ

BELEDİYE SÜLEYMAN HACIʹYI EZİP GEÇTİ
Amatör Kümede ilk haftanın son maçında ligin şampiyonluk adayı Karaman Belediyespor ile Süleyman Hacıspor karşı karşıya geldi.
31 Ekim Pazar günü saat 13.00ʹte Yunuskent sahasında başlayan müsabakada Karaman Belediyespor yenilenen kadrosuyla futbolseverlerin karşısına çıktı. Maçın ilk dakikalarında rakip kalede baskı kuran Karaman Belediyespor, yılların değişmeyen golcüsü ve takım kaptanı Erhanın asisti ile kaleciyle karşı karşıya kalan Ali Rıza şık bir vuruşla takımının ilk golünü kaydetti. Süleyman Hacıspor santrada başlama vuruşunu yaptı ve bir anda topu kapan Karaman Belediyesporlu futbolcular topu ceza sahası içinde Erhanʹla buluşturdular ve durum bir anda 2-0 oldu. Maçın 20. dakikasında Karaman Belediyesporʹun bir başka deneyimli golcüsü İsa topa öyle sert vurdu ki, kaleci İdrisʹin bakışları arasında top üst direkte patladı. Maçın 40. dakisında Erhan kaleci ile karşı karşıya kaldı ama topu dışarı attı. İlk yarının bitimine saniyeler kala bu kez golün adı yine Erhanʹdı. Erhan kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü Süleyman Hacısporʹun kalesine bıraktı.

Maçın ikinci 45 dakikasında ilk golün sahibi Ali Rıza kaleci ile karşı karşıya kaldı ama golü atamadı. Dakikalar 65ʹi gösterdiğinde bu kez golü kaçıran isim Abdulkadirʹdi. Ve 68. dakikada kaptan Erhan hat trick yaptı ve takımını 4-0 öne geçiren golünü attı. Bu golden 3 dakika sonra defanstan ileri çıkan Kerim soldan şık bir vuruşla durumu 5-0 yaptı. 73. dakikada Erhan bir kez daha sahneye çıktı ve kendisinin 4. takımının 6. golünü ağlara gönderdi. Maçın son 10 dakikasına girilirken orta sahada rakibinden topu çalan İsa 2 rakibini oyundan düşürdü ve yaklaşık 20 metreden attığı şut Süleyman Hacısporʹun kalesinin sağ köşesinden ağlarla buluştu. 7-0. Kalan dakikalarda başka gol olamayınca Karaman Belediyespor ilk maçında 7-0 galip gelerek, rakiplerine şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösterdi.