BELEDİYE KAPALI HAYVAN PAZARI KURUYOR

BELEDİYE KAPALI HAYVAN PAZARI KURUYOR
Karaman Belediyesi, Urgan Mahallesinde bulunan Hayvan Pazarında ıslah ve yapılandırma çalışmalarına başladı.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, “Karaman Belediyesi olarak halkımızın beklentilerini yerine getirmeye devam ediyoruz. Bilindiği üzere her hafta Çarşamba günleri Hal yanındaki alanda hayvan satıcıları satış yapıyor.
Bu işle uğraşan vatandaşlarımızın ekonomisine katkı sağladığı en önemli alanın hayvan pazarı olduğunu bildiğimizden ve açık ve steril olmayan bir alanda satış yapılması bizi harekete geçirdi. Daha kullanışlı ve daha temiz bir ortam sağlamak için Hayvan Pazarının ıslah edilmesine karar verdik. Bin 800 metre karelik alanın üzerini kapatıp, 48 bölmeyle hayvanların barınma yerlerini halkımızın hizmetine sunacağız.
Zeminini ise daha kullanılabilir bir hale getireceğiz. Bu projemizi kurban bayramına kadar yetiştirmeyi ve halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Yaptığımız uygulamalarla, insanımızın mutlu olduğunu görmek bizleri de sevindiriyor. Vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layıktır. Hedefimiz Karaman da yaşayan hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmaktır. Halkımızın layık olduğu bu tür projeleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.