BBPʹSİNİN YENİ PROJESİ G.Ö.R

BBPʹSİNİN YENİ PROJESİ G.Ö.R
Büyük Birlik Partisi Karaman il ve merkez ilçe teşkilatı G.Ö.R Projesini Karaman halkıyla tanıştıracak.
Konuyla ilgi bir açıklama yapan BBP karaman il başkanı Abdi Emin Aydoğdu; Önce Türkiye, öncü Türkiye için kolları sıvadık yürüyoruz. Güvenlik, Özgürlük, Refah için temiz ellerimizi uzattık görev istiyoruz. İlkesiyle Karamanʹımıza G.Ö.R projesini tanıtacağız.

İlimizde ve ilçelerimizde ev ev dolaşarak bu projenin tanıtılması için çalışmaya başladık. BBP, 1 milyon oy almış, 21 Belediyesi olan, iktidara hazır ve talip olan bir partidir. Bizler de Büyük birlik partisi olarak Karamanʹlı hemşerilerimizden desteklerini ve yeni bir Türkiye için Büyük Birlik Partisine bekliyoruz." Dedi. Konuşmanın ardından sözü alan BBP Karaman Merkez İlçe Başkanı Arif İbrahim KALKANʹda;

"Ülkemiz, sayısını unuttuğumuz yapay gündemlerle uyutulurken, Büyük Birlik Partisiʹnde "Türkiyeʹnin geleceği" üzerine çok çarpıcı projeler üretiliyor. Büyük Birlik Partisi, hazırladığı 24 proje bütününe "GÖR" diyor; yani Güvenlik-Özgürlük-Refah"

Türkiye, bölgesinde lider, dünyada muteber olacak." GÖR projesinin sekiz ilkesi şunlardır.
1-Adalet
2-Ahlak
3-Şeffaflık
4-İşbirliği, dayanışma, paylaşma
5-Katılımcılık
6-Mükemmellik
7-Gelişimcilik
8-Millilik

Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğluʹnun davasına çıkarak Zengin Millet-Altın Devlet. İlkesiyle " Biz millete GÖR diyoruz. GÖRʹü gerçekleştirmek için 3x8=24 formülü ile devlet ve millet 24 saat çalışacak. Güvenlik, Özgürlük, Refah sağlanacak. Haydi Karaman Cihan devleti Türkiye için G.Ö.R ki! Türkiye kazansın."dedi.