BBP KARAMAN TEŞKİLATINDAN İLÇE ZİYARETLERİ

BBP KARAMAN TEŞKİLATINDAN İLÇE ZİYARETLERİ
Karaman Büyük Birlik Partisi İlçe ve beldelerde bulunan Teşkilatlarına birdizi ziyaret gerçekleştirerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
BBP Karaman il başkanı A.Emin AYDOĞDU Merkez ilçe Başkanı Arif İbrahim KALKAN Alperen Ocakları il Başkanı Faruk OFLAZ ve il disiplin kuruluda bulunduğu yönetim İlçe ve beldelerdeki teşkilatlarını ziyarette bulundular.
 
Ziyaret halkın yoğun ilgisinde bir toplantı şeklinde yön aldı.
 
İl başkanı A. Emin AYDOĞDU; Büyük Birlik Partisi olarak Türkiye çapında Ciddi anlamda bir çalışma başlamıştır. Siz değerli hemşerilerimizin katılımlarıyla büyük bir aile olma yolundayız.  Dedi Merkez İlçe Başkanı A.İbrahim KALKAN ise ülkemizde yaşanan olaylar her geçen gün halkımızı kaos ortamına sokmaya çalışılmaktadır.
 
Halkımız yaşanları sağduyulu bir şekilde karşılıyorlar, fakat Bu yaşananlara seyirci kalmayıp dur demek istiyorsanız Hepinizi Birlik ve Beraberlik içerisinde bulunan çizdiği yoldan hiçbir zaman sapmayan BBP ‘ne bekliyoruz dedi. Alperen Ocakları il Başkanı Faruk OFLAZ öncelikle Hain terör saldırısında şehit düşen askerlere rahmet, ailelerine ve Türk milletine baş sağlığı diliyorum.
Devlet ve millet düşmanı gözü dönmüş caniler tarafından yapılan bu menfur saldırı ve şiddet olayları Milli birliğimizi ve bütünlüğümüzü arttırırken, kandan nemalanan, kan dökerek hak aradığını iddia eden bu soysuzlar sürüsü kendi feyezanlarında boğulacaklardır. Milli ve manevi duyguları her zaman savunan geleceğimizin teminatı olan Alperenler yapılan bu oyunları her zaman bozacağını buradan bir kez daha söylüyorumʹʹ Dedi.
 
 

www.karamaninsesi.com from karamaninsesi on Vimeo.