BAŞKAN UĞURLU MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ

BAŞKAN UĞURLU MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ
Karaman Belediye Başkanı Dr. Kâmil Uğurlu bugün mahalle muhtarları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.
Yemeğin ardından Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya mahalle muhtarlarının yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı.
Toplantıda mahalle muhtarlarının halkın gözü-kulağı olduğuna dikkat çeken Başkan Uğurlu, belediye ile sorunların çözümünde muhtarlarla işbirliği içinde hareket etmenin önemini vurguladı. Başkan Uğurlu: “İlimizdeki sorunların ve önerilerin, muhtarlar aracılığıyla ilgili birimlere hızlı bir şekilde iletilmesi, sorunların çözümünde önemli bir rol oynamaktadır. Vatandaşlarımızın memnuniyeti ve mağdur edilmemesi amacıyla muhtarlarımız, sıkıntılarını ilgili birimlere iletiyorlar. Bizde mahallelerinizdeki sorunların giderilmesinde öncelik sırasına göre çözüm üretmeye çalışıyoruz. Kentleşme adına birlikte ve doğru adımların atılmasında mahalle muhtarları ve meclislere büyük görev düşmektedir. Kesinlikle siyasi düşünce gözetmeksizin her muhtarımıza, mahallemize aynı mesafede yaklaşıyor ve bu yönde Karaman’a hizmet veriyoruz. Hiçbir zaman mâzeretlerin arkasına sığınmayacağız, hizmet üreteceğiz.“ dedi.
Toplantıda mahalle muhtarlarından mahallelerindeki eksikler ve önerileri hakkında bilgi alan Başkan Uğurlu: “Bu toplantılar düzenli olarak devam edecektir. İnşallah her ay birlikte olalım. Mahallelerimizdeki eksiklerin ve önerilerin paylaşılarak, hizmette kusur etmeme gayreti içinde olacağız.” dedi.