BAŞKANLAR'DAN KADİR GECESİ MESAJI

BAŞKANLAR'DAN KADİR GECESİ MESAJI
BAŞKANLAR'DAN KADİR GECESİ MESAJI

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa TOKTAY Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. Yayınladıkları mesajda;

 

“Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi'ni idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşamaktayız. Dileklerimizi, isteklerimizi Allah'a arz etmek için de değerli bir fırsat olan Kadir Gecesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir.

Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayı, feyiz ve bereketi bin aydan daha hayırlı olan, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır.

İşte bu ulvi günlerin belirtilen insani duyguların öne çıkmasına yardımcı olması ve mübarek Ramazan bayramına ülkemizin ve tüm insanlığın barış, huzur ve mutluluk içerisinde girmesi dileklerimizle Mübarek Kadir Gecenizi en içten duygularla kutlar; Tüm insanlık alemine barış sevgi ve huzur getirmesini temenni ederiz” dediler.