BAŞARILI SPORCULAR VALİ ŞAHİN TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ

BAŞARILI SPORCULAR VALİ ŞAHİN TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ
Karamanı Atletizm, Taekwondo, Boks ve bisiklet dallarında temsil ederek başarılı olan sporcular Karaman Valisi Fatih Şahin tarafından ödüllendirildi.

Vali Şahin, makamında kabul ettiği sporcuları ve antrenörlerini gösterdikleri başarılarından dolayı tebrik ederek altın hediye etti. Sporcuların bu başarılarını devam etmesini isteyen Vali Şahin, “Dallarında başarılı olan sporcuları 3-4 yıldır tanıyorum. Onlar alanlarında her yıl derece alıyorlar ve bu alanlarda ne kadar başarılı olduklarını, yılmadan, usanmadan çalışarak gösteriyorlar. Alınan bu başarılar tabi kısa dönemde değil, uzun soluklu disiplin, çok çalışma ve sabır gösterilmesiyle ortaya çıkıyor. Türkiye genelinde dereceye giren sporcularımız Karaman’ın gururu oluyorlar. Bu başarılarıyla da milli takımlara seçilerek hem ülkemizi hem de Karaman’ı temsil ediyorlar. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, sporcuların 2010 yılına başarılarla başladıklarını ve bu yıl içerisinde yapılan birçok yarışmada Türkiye birinciliği, ikinciliği, üçüncülüğü ve dördüncülüğü gibi dereceler elde ederek Karaman’ı çok iyi temsil ettiklerini söyledi.

Daha sonra Vali Fatih Şahin, Atletizm dalında yıldızlar kros şampiyonasında Türkiye birincisi olan Ramazan Sönmez’i, Taekwondo Gençler Milli Takım seçmelerinde Türkiye birincisi olan Mehmet Soylu’yu, atletizm yıldızlar salon şampiyonasında Türkiye ikincisi olan Ümmühani Karaçadır’ı, Taekwondo Gençler Türkiye Şampiyonasında Türkiye ikincisi olan Safiye Yalçın’ı, Boks’ta yıldız bayanlar Türkiye Şampiyonasında Türkiye ikincisi olan Halime Uçkun’u, atletizm dalında Yıldızlar salon şampiyonasında Türkiye üçüncüsü olan Ramazan Sönmez’i, boksta Yıldız Bayanlar Türkiye Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü olan Rahime Çimen’i, yine boksta kulüpler Türkiye şampiyonasında üçüncü olan Zümrüt Adem Ozan’ı, büyükler Türkiye şampiyonasında yine üçüncü olan Emrah Ceylan’ı, Atletizm gençler salon şampiyonasında Türkiye dördüncüsü olan Mustafa Alasırt ile bisiklet yıldız bisiklet yol yarışında Türkiye dördüncüsü olan Emre Şahin ve beşinci olan Ferhat Sezer ile antrenörler Murat Yurdadön, Ali Can, Barış Ünlü, Zümrüt Adem Ozan’ı ödüllendirdi.