BABASIYLA BERABER TOPRAĞA VERİLDİ

BABASIYLA BERABER TOPRAĞA VERİLDİ
Cavit Cenikli, babasının cenazesine giderken trafik kazasında hayatını kaybetti.
Antalyaʹdan babasının cenazesine katılmak üzere yola çıkan, ancak Karamanʹda geçirdiği trafik kazası sonucu eşi ve kayınbiraderiyle birlikte ölen kişi, eşi ve cenazesine gittiği babasıyla beraber Sivasʹın Koyulhisar ilçesinde toprağa verildi.
Koyulhisar ilçesinde ölen babası Hasgül Cenikliʹnin (78) cenazesine katılmak üzere Antalyaʹdan yola çıkan, ancak hafif ticari aracın Karamanʹda devrilmesi sonucu ölen Cavit Cenikli (45), eşi Zeliha Cenikli (45) ve kayınbiraderi Murat Taşkınʹın cenazeleri, memleketleri Sivasʹın Koyulhisar ilçesine getirildi.
Cavit ve eşi Zeliha Cenikli ile cenazelerine gittikleri Hasgül Cenikli için Koyulhisar Hükümet Konağı önünde cenaze töreni düzenlendi.
 
Koyulhisar İlçe Müftüsü Mahmut Taşyapanʹın kıldırdığı cenaze namazının ardından cenazeler, Koyulhisar Merkez Mezarlığıʹnda yan yana toprağa verildi.
Cenaze törenine ailenin yakınlarının yanı sıra Koyulhisar Kaymakamı İsmail Sündük, Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Yücel Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri Yunus Emre Ünveren ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Bu arada aynı kazada hayatını kaybeden Murat Taşkınʹın cenazesi de ilçeye bağlı Kalebaşı köyünde toprağa verildi.
Karamanʹın Ayrancı ilçesinde dün 34 UF 3447 plakalı hafif ticari aracın, Ayrancı-Ereğli karayolunun 20. kilometresi Ağızboğaz köyü yakınlarında devrilmesi sonucu araçta bulunan Cavit Cenikli, eşi Zeliha Cenikli ile Murat Taşkın hayatını kaybetmiş, 2 kişi yaralanmıştı.
 
mynet.com
 
İLGİLİ HABER