Ayakkabı Boyacısı Erdal Saçan’ın Hedefi Vekil Olmak

Ayakkabı Boyacısı Erdal Saçan’ın Hedefi Vekil Olmak
AK Parti Mersin’den engelli kontenjanından aday adayı olan Erdal Saçan, bir taraftan ayakkabı boyacılığı yaparken, bir taraftan da milletvekilliği için çalışmalarını sürdürüyor.Mersin’de 25. dönem milletvekili aday adayları arasında...

AK Parti Mersin’den engelli kontenjanından aday adayı olan Erdal Saçan, bir taraftan ayakkabı boyacılığı yaparken, bir taraftan da milletvekilliği için çalışmalarını sürdürüyor.
Mersin’de 25. dönem milletvekili aday adayları arasında en dikkat çeken isimlerden biri olan Erdal Saçan, geçimini bir dolmuş durağında ayakkabı boyacılığıyla sağlarken, bir yandan da milletvekilliği çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. AK Parti Mersin’den engelli kontenjanından aday adayı olan Saçan, renkli kişiliğiyle vatandaşların sevgisini kazanıyor.
Mersin’e ve halka daha iyi bir hizmet sunmak için bu yola girdiğini söyleyen Saçan, "Mersin’de milletimize iyi bir hizmet edilmediği için ben de bu yola girdim. İnsanlara, Türkiye’mize hizmet etmek için aday adayı oldum. Herkese destek olmak için girdim bu yola. Burada milleti temsil eden herkes biz yapacağız, edeceğiz dediler kimse bir şey yapmadı. Seçildikten sonra halktan koptular. Biz olduğumuz zaman makam, mevki değil halkın içinden gelen biri olarak onların içine gireceğim. Şu anda işsizlik sorunu var. Öncelikle bu konu üzerinde duracağız. Bunun dışında sağlık, eğitim konusunda yardım sağlayacağız. Seçilenler halkın sorununu unutuyor. Seçildikleri zaman telefon numaralarını değiştiriyorlar. Bizde öyle bir değişiklik olmayacak. 24 saat telefonumuz halka açık olacak. Biz halkın sıkıntılarını biliyoruz. Yeter ki seçilenler gerekeni yapsınlar" diye konuştu.
Şu anda ayakkabı boyacılığı yaptığını vurgulayan Saçan, "16 senedir bu işi yapıyorum. Eski devletimizle şu an arasında çok fark var. Şu anda çok iyiyiz. AK Parti’de 2013 yılında siyaset akademisinde eğitim aldım. Topluma faydalı olmak istiyorum. Bu milletin derdini bilenlerin başında ben geliyorum. Hep işim gereği halkın içindeyim. Bir yandan boyacılık yapıyorum bir yandan geziyorum. 18 bin esnafı gezdim. Halktan güzel sonuçlar alıyoruz" şeklinde konuştu.