Atletizmde Bir Başarı Daha

Atletizmde Bir Başarı Daha
26 Haziran 2010 tarihinde Adana ilinde sporcumuz Zafer YAVUZASLAN 1500 m Erkekler yarışında Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarıya imza attı.
Antrenörümüz Murat YURDADÖN “bu başarıların tesadüf olmadığını, büyük ve yoğun bir çalışma temposu ile uzun vadeli bir çalışmanın eseri olduğunu, yıl içerisinde 16 Yaş Altı Yıldızlar, Gençler kategorilerinde katılmış olduğumuz her yarışmada sporcularımız üstün performans ve disiplin sergileyerek Türkiye Şampiyonlukları ve dereceleri almışlardır. Bu çalışma dönemlerinde İl Müdürlüğümüz haricinde hiçbir destek olmadan ilimizi her yarışmada en iyi şekilde temsil etmişizdir. Sporcularımızın disiplinli, tutarlı, ahlaklı ve başarılı performanslarının sonucunda almış oldukları madalyalarla da ilimizin ülkemizdeki tanıtımında da büyük pay sahibi olduğu kanısı ve inancıyla daha büyük başarılara emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz.
Önümüzdeki hedefimiz 17 – 18 Temmuz 2010 tarihleri arasında Edirne ilinde yapılacak olan Milli Takım elemesinde ilimizi en iyi şekilde temsil ederek Yıldızlar Balkan Şampiyonasında en az 3 sporcu ile yarışmak olacaktır.
 
Bu yılda elinde imkanları zorlayarak desteğini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ömer ERSÖZ´e teşekkür ediyorum.”