Atiye Mersinlilere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Atiye Mersinlilere Unutulmaz Bir Gece Yaşattı
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyetin kuruluşunun 94. yıl dönümü dolayısıyla düzenlediği etkinlikte Mersinliler ile buluşan ünlü sanatçı Atiye, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Özgecan Aslan Meydanı’nı dolduran binlerce Mersinli, Atiye’nin seslendirdiği şarkıları hep bir ağızdan cumhuriyet için söyledi. Konseri tüm Mersinliler ücretsiz olarak izlerken, Türk pop müziği sanatçısı Atiye, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konseri öncesinde ellerindeki Türk bayrakları eşliğinde, ‘kırmızı-beyaz’ diye bağıran kalabalık, ünlü popçu sahneye çıkmadan önce 10. Yıl Marşı’nı da coşku ile seslendirdi. Konseri Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’da izledi. Başkan Kocamaz, tüm Mersinlilerin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak, "Daha nice Cumhuriyet Bayramlarında, Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece coşkulu bir şekilde cumhuriyeti kutlamayı temenni ediyorum. Bugünlere kolay gelinmedi. 1900’lü yılların başında Osmanlı’nın son dönemlerinde tüm dünya bu topraklara üşüşmüştü. Ama Türk milleti asaletini bir kere daha gösterdi, bağrından bir Atatürk çıkardı ve bu toprakları yine sizlere ve bizlere hür ve bağımsız olarak teslim etti. Onun için her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Onun için el ele tutuşmaya ve dayanışma içerisine girmeye ihtiyacımız var. Bugün de aslında 1900’lü yılların başındaki gibi bu ülkede yaşayan insanları birbirine düşürmeye çalışan emperyalist güçler var. Ama bizler dik durduğumuz sürece, birlik ve beraberliğimize sahip çıktığımız sürece, şanlı al bayrağın altında hep birlikte yaşamaktan gurur duyduğumuz sürece Allah’ın izniyle bu toprakları hiç kimseye bırakmayız. Göz dikenlere de bu toprakları mezar ederiz" dedi.

Eşsiz sahne performansı ile göz dolduran Atiye, danslarıyla da nefes kesti. Sahnedeki performansı ve enerjisiyle mest ederek, konser esnasında da sevenlerinin arasına inen ve onlarla fotoğraf çektiren Atiye, mütevazılığıyla de tam not aldı. Repertuarındaki ’Ya Habibi’, ’Deli Ya’, ’Soygun Var’, ’Uyan Da Gel’, ’İnşallah Canım Ya’ gibi en sevilen şarkılarını Mersinliler ile birlikte söyleyen Atiye, tüm şarkıları bu kez Mersin halkı ve Cumhuriyet Bayramı için seslendirdi.

Konser esnasında Mersinlilere seslenen Atiye, "Şu an burada, bu sahnede olduğum için o kadar mutluyum ki anlatamam. O kadar çok aksilik vardı ki, önceki gün yağmur yağdı, çok ıslandık ama yağmur berekettir derler. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Cumhuriyet Bayramı’nı sizlerle birlikte kutlayabildiğim için ekibim de, ben de çok mutluyuz. Mersin’de çok güzel vakit geçirdik. Çok seviyoruz Mersin’i. İyi ki varsınız, iyi ki geldiniz. Cumhuriyetimizin 94. yılı kutlu olsun. Ulu Önder Atatürk’ü de saygı ve sevgi ile anıyoruz" ifadelerini kullandı.

Konserin sonunda Başkan Kocamaz, Atiye’ye teşekkür ederek, plaket ve çiçek verdi.