Atilla Zorlu'dan Mevlüt Sarıtaş'a cevap

Atilla Zorlu'dan Mevlüt Sarıtaş'a cevap
Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, AK Parti Ermenek ilçe Başkanı Mevlüt Sarıtaş'ın açıklamasına cevap vererek " Ciddiye almıyorum" dedi.

AK Parti Ermenek İlçe Başkanı Mevlüt Sarıtaş, dün bir basın çaıklaması yayınlayarak, Belediye Başkanı Atilla Zorlu'nun emek hırsızlığı yaptığını iddia etmişti. Mevlüt Sarıtaş'ın bu iddiasının asılsız olduğu konuşulurken bunun yaklaşan kongre için siyasi şov için yapıldığı iddia edildi.

Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, Mevlüt Sarıtaş'ın iddiasına kişisel facebook hesabından cevap vererek "Ciddi almıyorum" dedi.

Atilla Zorlu yaptığı açıklamasında; " Sevgili hemşehrilerim , Belediye başkanlığı görevini devraldığım gün Sayın Bakanımız Lütfi Elvan'ın resminin kaldırıldığını farkettim. Hemen Rahmetli Fikret Ünlü ve Ahmet Keleşoğlu büyüklerimizinde resimlerinin olduğu bir pano ya resmini astırdım.Bunu da yaparken amacım kimseye şirinlik yapmak değil VEFA mızın gereği olarak düşündüm. Ben MİLLET İTTİFAKI adayı olarak seçilmiş İYİ PARTİ li bir belediye başkanıyım.Seçim kampanyamız boyunca ve halen parti rozeti takmadım ve şuana kadar hizmet ederken partili ayrımı hiç yapmadım.Yaptigimi iddia edene hodri meydan diyebilirim.

Benim için esas olan Ermeneğin ve Ermenekli'nin menfaatidir. Ermeneğin menfaati olan herkonuda tereddütsüz herkesle işbirliği yapariz.Hatta bu yüzden Ocak 2020 ERSEV isimli bir dernek oluşturarak Ermenegimizi PARTİLER ÜSTÜ bir akıl ile yönetmenin yolunu açtık.
Rahmetli Fikret Ünlü bakanlığı döneminde Ermenege yaptığı hizmetleri MHP li belediye başkanı döneminde hiç parti ayrımı yapmaksızın gerçekleştirdi. Şimdi de sayın bakanımız Lütfi Elvan memleketine tabiki çok katkısı olmustur , olacaktır da.Bu insanlarin siyasi polemiklerin dışında tutulması gerektiğini düşünüyorum.
Mevlüt Sarıtaş'in basın aciklamasini ciddiye almıyorum çünkü ben 15 ay boyunca ne sayın Lütfi Elvan hakkında ne de eski belediye başkanı aleyhinde bir kelime etmediğim gibi her Zaman" çivi cakandan Allah razı olsun " dedim....
Ben ekip arkadaşlarım ve secmenlerimin desteği ile Ermenek tarihinin en yüksek oyu ile seçilmiş belediye başkaniyim.Ermenek te hemen hemen 3 kişiden 2 sinin teveccühü ile seçildik. Bunu vurgularken amacım gururlanmak değil,
 
ERMENEK HALKININ İRADESİNE SAYGİ DUYULMASİ GEREĞİDİR.
Vatandaşın bizleri seçmesi Lütfi beye saygısızlık , vefasizlik değil ,içinden çıktığı halka yukarıdan bakan küçümseyen zihniyetin cezalandirilmasidir , ama sizler bunu seçim döneminde Atilla Zorlu mu ? Lütfi Elvan mi ? Seçimlerden sonra da bölge halkı bakan beye VEFASIZLIK yaptı olarak lanse ettiniz.Bu Ermenek halkının iradesine de saygısızlıktır..Ermenekli'nin bakan bey vefasızlığı yok sizlerin siyaset algısına itirazı var.
Mevlüt bey in iddialarına gelince Elektrik santrali olarak bilinen yerin (maraspoli) anahtarı belediyedir.Su kullanım hakkı da öncelikle
1-İçme suyu
2-Sulama suyu
3-Su artarsa enerji üretimi şeklindedir.Biz belediye ve Ermenek sulama kooperatifi yonetimi ile defalarca DSİ bölge müdürlüğünde, Ozbeyler A.Ş. ile görüşmeler yaparak çözüm aradık.
Mevlüt bey kendisinin de içinde yer aldığı yönetim döneminde 2013 yılında 49 yıllığına maraspolinin suyu Özbeylere verilmiştir. BAŞARI Emin hami Koçaş 1934 yılında yapılan elektrik santralimizi yeniden
 
ERMENEK'E GERİ KAZANDIRMAKTİR...
- Keleşoğlu camii -Kazanci göbeği arası asfaltlama çalışması 2014 yılında ihale edilmiş bir çalışmadır ve mutlaka sayın bakanın gayretleri ile olmuştur. Paylasimlarimda bakan beye her zaman teşekkür etmişizdir.
Bir dahaki belediye seçimlerine 4 yıl var.Ben sizlere 4 yil Ermenek için neler yapabiliriz sorusuna cevap aramaya ,mevcut yönetime çözüm ortağı olmaniz davetini yapıyorum.Pandemi döneminde Engellemelere maruz kaldık, devlet kurumlarından 1 tek maske alamadık ama vatandaşlarımıza mazeret üretmek yerine oturduk maske urettik kimseyi maskesiz bırakmadık.
Asagida listeledigim 11 projelerimizin tamamı Ermenek te istihdam ve ekonomik sorunlarımıza yönelik olmasına rağmen engellendiğini biliyorum...Bütün bunlara rağmen Ermenekli'nin fidanının cansuyunu ,şehir içine serilen asfalt üzerinden siyaset yapma polemiğine dahil olmayacağım. Asfaltlanmasi gereken 8700 metre daha yolumuz var. Katkısı olan herkese parti gözetmeksizin bütün bilboardlarda teşekkür ederiz. Mevzu bahis olan ERMENEK ise gerisi ayrıntı.....
Bu yazıma verilen cevaplara da yorumlara cevap yazmayacağım.
Memleket sevdasını kongre heveslerine kurban etmemek gerektiğini düşünerek mevlüt bey e yaklaşan ilçe kongresinde başarılar diliyorum...
Selam ve dua ile"