Atilla Zorlu yine takdir topladı

Atilla Zorlu yine takdir topladı
Ermenek Belediye Başkanı olduğu günden bu güne takdirleri toplayan Atilla Zorlu, bu seferde yoksul ailelerin elektrik faturalarını ödüyor.
1 yıldır en çok konuşulan Belediye Başkanlarının başında yer alan Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, başkan olduğu günden buyana adeta imkânsızlıkları başarıyor. 6 ayda Ermenek Belediyesinin borucunun yarısını ödeyen Atilla Zorlu, salgın hastalığın başladığı günden beri de Ermenek halkına sürekli yardım ulaştırıyor.
Ermenek esnafını ve Ermenek’in yoksul ailelilerini Pandemi sürecinde sürekli Gıda ve temizlik malzemeleriyle sürekli destekleyen Atilla Zorlu her aboneye 20 ton suyu da bedava vermişti.
Kendi imkânlarının dışında alan elle veren eli de buluşturan Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu şimdi de isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever bir vatandaşın verdiği destek ile yardıma muhtaç kişilerin su, elektrik ve doğalgaz gibi faturalarını ödemeye başladı. 2 aylık maaşını da bağışlayan Atilla Zorlu vatandaşlarının hayır dualarını almasının kendisi için en büyük kazanım olduğunu da belirtiyor.