Atilla Zorlu ve Mustafa Köpüklü'den ziyaret

Atilla Zorlu ve Mustafa Köpüklü'den ziyaret
Ermenek'in İYİ Partili Belediye Başkanı Atilla Zorlu ve MHP Eski İl Başkanı Mustafa Köpüklü haber sitemizi ziyaret etti.
Başarılı çalışmalarıyla adından sık sık söz ettiren Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu ve MHP'nin eski il başkanlarından Mustafa Köpüklü haber sitemizi ziyaret gündemi değerlendirler.
 
Ermenek Belediyesinde ki çalışmaları hakkında bilgi veren İYİ Partili Belediye Başkanı Atilla Zorlu, daha büyük çalışmalar yapmak için yeni projeler yaptıklarını söyledi.
 
Geçtiğimiz gün Plan ve Bütçe Başkanı Lütfi Elvan'ı ziyaret eden Atilla Zorlu, ziyaretin çok verimli geçtiğini belirterek ; " Değerli hemşerimiz Ermenek sevdalısı sayın Lütfi Elvan beyi makamında ziyaret ederek projelerimizden bahsettik. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Projelerimizle yakından ilgilendi. Memleketine olan sevdasından hiç şüphe etmediğim Lütfi Elvan bey devletin gücünü ilçemize yansıtacak İnşallah. Biz Ermenek için projeler hazılıyor büyüklerimize sunuyoruz. ve her zaman da kabul görüyor, bu çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz." dedi.
 
Ermenek Belediyesinin borcunu 9 ayda yarı yarıya düşürdüklerini söyleyen Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu; " Göreve geldiğimiz günden bu yana tasarruf ve israf üzerine yoğunlaştık. Elimizde ki maddi imkanları mantıklı bir şekilde yönettik. Gelir getirecek projeleri hayata geçirdik böylelikle Belediyemizin borcunu yarı yarıya düşürdük ve bunu 9 ay gibi kısa bir zamanda yaptık. Halkımız görecek ki 1-2 sene içerisinde Ermenek Belediyesi kasasında parasıyla büyük yatırımlar yapan borcu değil aksine alacağı olan bir belediye haline gelecektir İnşallah." dedi.
 
MHP'nin eski il başkanlarından Mustafa Köpüklü'de Atilla Zorlu'yu tebrik ederek; " Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyor ve gururlanıyoruz. Bugün baktığımızda borcundan dolayı iflas noktasına gelen belediyeler varken Ermenek Belediyesi borçlarını ödüyor ve bunu yaparken hizmette de aksama olmuyor. Bu gelişmeler bizleri sevindiyor. Bundan dolayı Atilla Zorlu başkanımı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum." dedi.
 
Gazeteci Hüseyin Ölger'i de tebrik eden Mustafa Köpüklü; " Şahsınızı ve Karamaninsesi com ekibini de tebirk ediyorum. Özellikle siyasi haberlerde öncü ve kaliteli haber yapıyorsunuz. İddia ettiğiniz konularda haklı çıkıyorsunuz. Özellikle seçimlerde ki öngörülerinizde hep haklı çıktınız ve tahminleriniz de ise neredeyse hiç yanılmadınız. Bu hadise işinizi layıkıyla yaptığınızı gösteriyor. Bundan dolayı çalışmalarınızda başarılar diliyorum." dedi.
Ziyaretlerinden dolayı Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu'ya ve Mustafa Köpüklü'ye teşekkür eden Karamaninsesi com Genel yayın yönetmeni Hüseyin Ölger; " Öncelikle Atilla Beye çok teşekkür ediyorum. Ermenek'te yaptığı hizmetler bizleride sevindiriyor. Üreten bir belediye haline gelen Ermenek Belediyesi ekonomik olarak özgür bir belediye konumuna geldi. Borcundan dolayı iktidar partisine geçme girişimleri yapan başkanlar varken ve yine borcundan dolayı banka hesaplarına bloke koyulan belediyeler var Ermenek Belediyesi tersine borcunu ödemesi sanırım ki Türkiye'de bir tanedir. bundan dolayı değerli Başkanım Atilla Zorlu beye teşekkür ediyorum." dedi.
Ülkücü camianın sevilen ismi olan MHP Eski İl Başkanlarından Mustafa Köpüklü'ye de ziyaretinden dolayı teşekkür eden Hüseyin Ölger; " Mustafa Köpüklü bizim için değerli olduğu gibi Karaman içinde değerli bir siyasetçidir. İnşallah Mustafa Köpüklü'yü TBMM'de Karaman Milletvekili olarak görürüz. Karaman ve ülke sevdalısı olan bir kişinin yapacağı çok hizmetleri olacağını düşünüyorum. Seçimlerde aday konusunda bir düşüncesi olduğu takdirde karamaninsesi com olarak sonuna kadar destek vereceğimizi bilmesini isterim. Tabii takdir kendisinin ve aziz Karaman halkınındır. Siyasi mücadelesinde şahsına başarılar diliyorum." dedi.