Atilla Zorlu ile sabah kahvaltısı

Atilla Zorlu ile sabah kahvaltısı
İYİ Parti’nin Ermenek Adayı Atilla Zorlu ile sabah kahvaltısı yaptık ve siyaseti konuştuk.
Gazeteci Hüseyin Ölger Ermenek’te ziyaretlerde bulundu. İYİ Parti Ermenek Belediye Başkan adayı Atilla Zorlu ile Konerkon otelde sabah kahvaltısı yapan Hüseyin Ölger seçim süreci hakkında bilgiler aldı.
Atilla Zorlu, Ermenek’te iddialı bir isim. Ermenek’te zaten iki isim yarışıyor. AK Parti’nin adayı Uğur Sözkesen ile İYİ Parti’nin adayı Atilla Zorlu öne çıkan adaylar.
Atilla Zorlu ile yaptığımız kahvaltıda Ermenek’te seçim atmosferini sorduk. Seçimi kazanacaklarına kesin gözüyle bakan Atilla Zorlu; “ Bildiğiniz gibi Taşeli bölgesi benim memleketim. Bu topraklarda doğup büyüdüm. Bildiğiniz gibi Bugün Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesinde öğretim görevi yapmaktayım. Bilgi ve birikimimi memleketim Ermenek’te kullanmak ve Ermenek’i hak ettiğin yere getirmek için İYİ Parti’den aday oldum.” Dedi.
 
Ermenek’te işsizliğin hat safhasında olduğunu söyleyen Atilla Zorlu, İşsizlik beraberinde göçü getirdiğini ve bu gidişatın biran evvel sonlandırılması gerektiğini belirterek şunları söyledi; “ Ermenek son 10 yıldır sürekli eriyen bir İlçe durumuna geldi. Özellikle Maden ocaklarının kapanması ilçede çok büyük bir sorun olarak görülmektedir. İlçemizde doğru düzgün iş alanları yok. Maden ve tarım üzerinden geçimini sağlayan Ermenek halkı tarih boyunca böyle bir sıkıntıyı hiç yaşamamıştı. Maalesef başarısız idareciler yüzünden bugün Ermenek’in 2 gelirinden biri yani Madencilik tamamen bitme noktasına geldi. Allah nasip ederse Başkan olduğumuz takdirdi. Bu ocakların faaliyete geçmesi ve daha önemlisi ise yeni iş sahalarının açılması için hazırladığımız projeleri hayata geçireceğiz. Nihayetinde biz sadece bir Belediye Başkanlığı makamına talibiz, Ekonomi alanını hazırlamak ve iş adamlarının önünü açmak bizim görevimiz. Eğer Ermenek ekonomisini tekrar canlandırırsak işsizliği giderir ve Göçün önüne geçmiş oluruz.” dedi.
 
Halkın Belediye İmkânlarından hakkıyla faydalanamadığını görmekteyiz, ikili ilişkilerde halkımızla iç içe olacağız diyen Atilla Zorlu; “ Ermenek halkı Belediyenin yerinde ve zamanında yapılması gerekenleri yapmadığı için Belediyenin imkânlarından faydalanamıyor. Örnek verecek olursak, Pazar yeri dediğimizde çokta önemli bir şey değil gibi bilinir ama maalesef o kadar büyük yanlışlar yapılıyor ki; Ermenek halkı düzgün bir Pazar yerine bile muhtaç hale gelmiş. Bu örnek sadece bir tanesi bunun gibi daha bir sürü sorunlar var. İnşallah bunları tek tek çözeceğiz.” Dedi.
 
Şuanda seçimin durumu nedir? Sorusuna cevap veren İYİ Parti adayı Atilla Zorlu; “ Hüseyin bey siz ilçede gezdiniz vatandaşla tek tek görüşebilirsiniz. Halkımızın çoğunluğunun şahsımın ismini vereceğini göreceksiniz. Şuanda rahat bir şekilde önde gittiğimizi bildiğimiz için size bu teklifi rahatlıkla tavsiye ediyoruz. Lütfen halkla görüşün bakın tercih noktasında size nasıl bir cevap verecekler. Kendimizde araştırmalar yapıyoruz. Şuan itibariyle rahatlıkla seçimi kazanacak durumdayız. İnşallah Ermenek halkı 31 Mart günü daha güzel bir Ermenek için şahsımıza destek verecektir.” Dedi.
 
Karamaninsesi.com olarak İYİ Parti adayı Atilla Zorlu’ya yapmış oldukları misafirperlikten dolayı teşekkür ediyor ve Başarılar diliyoruz.