Atilla Zorlu destek verenlere teşekkür etii

Atilla Zorlu destek verenlere teşekkür etii
Göreve geldiği günden bu güne kadar çalışmalarıyla dikkatleri sürekli üzerine çeken Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu Belediye ye destek verenlere teşekkür etti.

Karaman'ın en başarılı belediye Başkanı İYİ Partili Atilla Zorlu, çalışmalarıyla takdir toplarken AK Partili Milletvekillerinin bile destek vermesi dikkatleri üzerine topluyor.

Korona Virüsü nedeniyle halkının sürekli yanında olan ve Ermenek halkının her türlü ihtiyaçlarını Belediye olarak sağlama çalışan Eremen Belediye Başkanı Atilla Zorlu bu süreçte kendisine destek veren her kesime teşekkür etti.

Kişisel Facebbok sayfasından paylaşım yapan Atilla Zorlu şunları söyledi; " Sevgili hemşehrilerim, Ermenek belediyesi olarak salginin başından beridir hiç bir hemsehrimizi maske ve gıda yardımı konusunda GERİ CEVİRMEDİK .En başından beridir sürecin partiler üstü bir "SEFERBERLİK " hali olduğuna inanıp imkanlarimiz dahilinde çözüm üretmeye çalıştık.Karantina sürecinde telefonla arayıp sorunlarimizla ilgilenen Karaman Milletvekillerimiz Sayın Recep ŞEKER , Sayın S.Oğuzhan ESER ve Sayın Atakan UNVER'e teşekkür ederim. Bizlere gıda paketi ve maske konusunda destek olan hayırsever hemşehrilerimize , İYİ PARTİ genel merkezine, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ,80 ton çamaşır suyu ve dezenfektan gönderen Kocaeli M.V. Lütfü Türkkan ağabeyime Ermenek halkı adına teşekkür ediyorum. BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"