Atilla Zorlu Ermenek halkını sürekli destekliyor.

Atilla Zorlu Ermenek halkını sürekli destekliyor.
Seçimi kazandığı günden bu güne sürekli halkıyla iç içe olan Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, Pandemir sürecinde halkını sürekli desteklemesi herkesin takdirini topluyor.

Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu sadece Ermenek halkının değil Karaman halkınında büyük sevgisini kazanıyor. Belediye Başkanı olduktan sonra isminden sık sık bahsettiren Atilla Zorlu ilk olarak Belediyenin borçalarını ödemesiyle gündeme gelmişti. Belediye Başkanlığının daha birinci yılı dolmadan Ermenek Belediyesinin birikmiş borçlarının yarısını ödeyen Atilla Zorlu büyük takdir toplamıştı.

Salgın hastalığın yayılmasıyla ülke genelinde uygulanan Virüsle mücadele çalışmalarında da Atilla Zorlu'nun yaptığı çalışmaları il sınırlarını da aşarak ulusal haberlerde bile gündeme gelmişti.

Ermenek Belediyesi Pandemi sürecinde Vatandaşlarına ücretsiz su verirken bununla birlikte; Çocuklar için kitap ve Puzzle, Gıda Paketleri, Dezenfektan ilaçları, Maske, Kolonya, Islak Mendil ve son olarakta Çamaşır suyunu ücretsiz olarak halkına dağıttı.

Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, yapılan bu çalışmaları fedakarlık olarak özetlerken; " Gece gündüz neler yapabiliriz, halıkımızın sıkıntılarına maddi ve manevi nasıl katkıda bulunabiliriz bunun araştırmalarını yapıyoruz. İnşallah bu hastalık biran evvel son bulur aksi takdir virüsle mücadele uzunda sürse her daim halkımızı destekleyeceğiz onları muhtaç ettirmeyeceğiz." dedi.