Atilla Zorlu Başarılı bir şekilde ilerliyor

Atilla Zorlu Başarılı bir şekilde ilerliyor
Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu, Taşeli Bölgesinin en çok konuşulan başkanı oldu
31 Mart seçiminde görevi devralan Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu Taşeli Bölgesinin en çok konuşulan Başkanı oldu.
 
Eski Ulaştırma Bakanı ve Plan Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan’la ilişkileri iyi tutan Atilla Zorlu Ermenek için yeni projeler üretiyor.
 
Geçtiğimiz hafta Karaman’da faaliyet gösteren Basın Mensuplarını Ermenek’te ağırlayan Atilla Zorlu Medyanın gücünü de arkasına almış durumda.
 
Halkla iç içe olan Atilla Zorlu, özellikle yörenin kadınlarına ağırlık veriyor. Vatandaşın dertlerini dinleyen Atilla Zorlu, Vatandaşın sorunlarını çözmek için gerekli yerlerle görüşmeler yapması halkın dikkatini çekiyor.
Ermenek Belediye Başkanı Atilla Zorlu geçtiğimiz Perşembe günü aynı çalışmaları devam ettirdi. Meclis üyeleri ve birim Amirleri ile birlikte Ermenek İlçesinin Güllük mahallesin de muhtar ve çok sayıda mahalle sakiniyle bir araya geldi.
 
Güllük mahallesi sakinlerinin sorunlarını ve isteklerini tek tek dinleyen Ermenek Belediyesi Başkanı Atilla Zorlu mahalle sakinleriyle sorunları yerinde tespit ederek yapmayı planladığı çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgiler verdi.
 
Ayrıca ilçede yaşanan sağanak yağmur nedeniyle oluşan sel felaketinde zarar gören Kızılkaya mevkiinde belediye tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.