Atila Gümüş Pazarında şampiyonu oldu

Atila Gümüş Pazarında şampiyonu oldu
Üniversiteler arası Türkiye şampiyonu Atila Gümüş Karaman Pazarında Sebze satarak aile bütçesine katkı da bulunuyor.
2022 yılında Gazi Üniversitende yapılan Üniversiteler arası Güreş Müsabakasında 1. Olan Karaman’lı Atila Gümüş tatil günlerinde Aile bütçesine katkı sağlamak için semt pazarında sebze satıyor.
Halden ve Tarladan getirdiği taze sebzeleri semt pazarında satan Güreş Şampiyonu Atila Gümüş’ün hayalinde Türkiye ve Dünya Şampiyonluğu yatıyor.
 
Şuan da Mersin’de Besyo 2. Sınıf Öğrencisi olan Atila Gümüş ayrıca Halk Eğitim Merkezlerinde de Antrenörlük yapıyor.
 
Haber sitemizin sorularını cevaplayan Atila Gümüş; “ Sporla iç içe bir hayatım oldu. Sporu çok seviyorum. Güreş yapmak benim bir hayat biçimim. 02-06-2022 yılında Gazi Üniversitesinin düzenlediği Ünilig Güreş Şampiyonası müsabakasında birinciliği elde ettim. Allah nasip ederse en büyük hayalim Türkiye Şampiyonluğu ve ardından da Dünya Şampiyonluğu. Doğup büyüdüğüm Karaman’ı Dünya’ya tanıtmak en büyük hedefimdir. Ben, eski ismi Avgan olan Narlıdere Köyünden olduğum için Ailem Pazar işiyle meşguller. Okul dışında ve tatillerde Aileme katkıda bulunmak için Pazarda Sebze ürünlerini satıyorum. Ayrıca Mersin’de de Antrenörlük bölümü 2. Sınıf öğrenciyim. Ayrıca Halk Eğitim Merkezinde antrenörlük yapıyorum. ” Dedi.