Karamanın Yerel haber sitesi

Atatürkçü Düşünce Derneği de saldırıyı kınadı

MHP'li yöneticiler tarafından yapılan hain saldırıyı Atatürkçü Düşünce Derneği de tepki gösterdi.

Atatürkçü Düşünce Derneği de saldırıyı kınadı
  • 15 Ağustos 2022, Pazartesi 11:29

Deva Partisi İL Başkanı Burak Demirer ve Gazeteci Hüseyin Ölger'e yapılan saldırıya Karaman Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Emine Ülkan Şanlıtürk'te sessiz kalmadı.

Suçluların bir an evvel ortaya çıkarılması ve hukuken gerekli işlemlerin yapılması gerektiğini belirtti.

İşte Şanlıtürk'ün o açıklaması; "Deva Partisi Karaman İl Başkanı Mustafa Burak Demirer ve gazeteci Hüseyin Ölger'e yapılan saldırıyı kınıyor, Deva Partisi Karaman İl Teşkilatına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Demokrasilerin vazgeçilmez teminatı olan siyasi partiler ve basına yapılan bu saldırının kabul edilebilir bir tarafı yoktur, sorumlular ortaya çıkarılmalı ve hukuken gereği yapılmalıdır, kimden gelirse gelsin , sebebi ne olursa olsun şiddetin her türlüsüne karşı olduğumuzu bir kez daha hatırlatmak istiyorum."


HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

yukarı çık