Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi 1971 Mezunları Mersinde

Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi 1971 Mezunları Mersinde
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın da aynı dönem mezun olduğu, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi 1971 yılı mezunları Mersin’e geldi. Her yıl farklı bir şehirde düzenlenen gezide bu yılki tercih Mersin olurken, 3 gün sürecek gezi boyunca tarihi ve turistik yerler gezilecek.

Mersin’e gelen kafileye Mezitli Belediye Başkanı Tarhan ve eşi Sembol Tarhan ev sahipliği yapacak. Mersin gezisine Mezitli Belediyesi’ni ziyaret ederek başlayan kafile, ilk gün Silifke’yi, ikinci gün ise Tarsus ve çevresini gezecek. Gezinin son gününü alışverişe ayıran grup, Mezitli Belediyesi Down Kafe’de öğle yemeği yiyecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Tarhan, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi 1971 yılı mezunlarının bir gelenek haline getirdikleri gezi programında bu yıl Mersin’i seçmiş olmalarından dolayı mutlu olduklarını belirtti. Tarhan, “Vakit buldukça ben de bu gezilere katılarak, Türkiye’nin çok çeşitli şehirlerini gezme fırsatı buluyorum. Arkadaşlarımız bu yıl Mersin’i gezmek istediklerini ifade ettiler. Biz de seve seve kendilerine ev sahipliği yapacağımızı ilettik. Şu an her biri Türkiye’nin çeşitli yerlerinde önemli görevlerde bulunan 40 kişilik arkadaş gurubumuz her yönü ile Mersin’i tanıma şansı bulacaklar” dedi.