Atakan Ünver iftar sofrasından oy topluyor

Atakan Ünver iftar sofrasından oy topluyor
6 ay önce Mekke'nin fethini kutlayanlara CAHİL Diyen CHP'nin adayı Atakan Ünver, Bugün iftar sofrasından oy topluyor.
24 Haziran seçimleri için çalışmalarına devam eden CHP'nin 1. sıra adayı İsmail Atakan Ünver, Ayrancı'nın ambar köyünde vatandaşlardan destek istedi.
Atakan Ünver gibi birinin İftar sofrasında seçim çalışması yapması akıllara Mekke'nin Fethinde ki sözlerini getirdi.
 
2017 yılını 2018'e bağlayan gecede Mekke'nin Fethini kutlayan Müslümanlara "Cahil" diyerek hakaret eden Atakan Ünver sadece bununlada kalmayıp, ırkçı bir davranışta bulunarak İslam'ın ve Peygamber efendimizin ilk Fethi olan Mekke'nin Fethini "Arapların Fethi" olduğunu iddia etmişti.
 
Facebook sayfasından yaptığı skandal paylaşımında Hristiyanların kutladığı Yılbaşı gecesini savunan ve Müslümanların Mekke'nin Fethini kutlamasının tarih cahili olduğunu söyleyen Atakan Ünver aynı paylaşımında, "Siz hiç İstanbul'un fetihini kutlayan Arap gördünüz mü?" diyerek Komutanlığını Peygamber Efendimizin yaptığı Mekke'nin Fetihini İstanbul'un fethi ile kıyaslamış ve Bir Peygamber ile Bir Padişahı aynı kefeye koyması akıllara durgunluk vermişti.
 
İslam'ın ilk fetihini Arapların fethi diye küçümseyen Atakan Ünver, seçimlerde vatandaşlardan oy toplamak için iftar sofralarını gezip CHP'ye oy istemesi hiçte samimi görünmüyor.
 
MEKKE'NİN FETHİ İÇİN YAPTIĞI PAYLAŞIMIN HABERİ