Aslanlar yine kükredi 3-0 kazandı

Aslanlar yine kükredi 3-0 kazandı
3.Lig 2.grupta temsilcimiz Karaman FK deplasmanda Kırıkkale Büyük Anadolu Spor’u 3-0 yenerek liderliğini devam ettirdi.
TFF 3. lig 2. gruptaki lider Karaman FK, ligin 10. Haftasında Başpınar Stadyumunda Kırıkale Büyük Anadolu Spor’la karşı karşıya geldi.
Oynanan mücadeleyi Ahmet Turan Timuroğlu yönetirken, Karamanoğulları taraftar grubu ise takımını yalnız bırakmadı.
 
Karaman Futbol Kulübü maça istekli ve arzulu başladı. Yaptığı ataklar sonucunda temsilcimiz 21. dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Karaman FK kaptanı Akın Akman düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçerdi. Temsilcimiz akınlarını kesmeden, rakip kalede gol aramaya devam etti. İlk yarıda başka gol olmaz iken temsilcimiz soyunma odasına 1-0 önde girdi.
 
Maçın ikinci yarısında fırtına gibi başlayan Karaman FK 52. Dakikada golcü oyuncusu Umut Dilek sahneye çıktı ve durumu 2-0'a getiren golü attı. Maçın son dakikaları ise ilginç anlara sahne oldu. 89. Dakikada Kaleci Mertcan Dağlı Kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 10 kişi kalmasına rağmen Karaman Futbol Kulübü maçın son düdüğüne kadar rakip kaleye hücum etmekten vazgeçmedi. Karaman FK’nın golcü forveti Umut Dilek 90+2’de sahneye çıktı ve maçın skorunu belirleyerek durumu 3-0'a getirdi. Karaman FK zor deplasmandan 3 puan ile Karaman’a döndü.
 
Teknik Direktör Zafer Hızarcı maç sonunda yaptığı açıklamada, " Geçtiğimiz haftalar da söylediğim gibi artık kolay maç diye bir kavram kalmadı. Rakiplerimiz ekstra motive olmuş bir şekilde karşımıza çıkıyor. Daha fazla mücadele etmeye çalışıyor. Ama tepede kalmak istiyorsanız her senaryoya hazırlıklı olmak zorundasınız. Çok şükür kazanan taraf biz olduk. Her deplasman olduğu gibi bu maçta da bizleri yalnız bırakmayan büyük taraftarımıza teşekkür ederim. " dedi.
 
Deplasman galibiyeti ile puanını 25'e çıkaran temsilcimiz, 13 Kasım Pazar günü saat 14.00’de Kemal Kaynaş Stadyumunda ligde 17 puanla 5. Sırada bulunan Kuşadasıspor ile karşılaşacak.