Artistik Ve Ritmik Cimnastik Milli Takımları, Mersindeki Kampını Tamamladı

Artistik Ve Ritmik Cimnastik Milli Takımları, Mersindeki Kampını Tamamladı
Artistik ve Ritmik Cimnastik Genç-Büyük Milli takımları, dünya ve Avrupa şampiyonaları öncesi Mersin’deki hazırlık kampını tamamladı.

Türkiye Cimnastik Federasyonu 2018 faaliyet programında yer alan ve Mersin Olimpik Cimnastik Salonu’nda gerçekleştirilen hazırlık kampında sporcular, önlerindeki şampiyonaya hazırlandı. Günde çift idman yapan takımlar, dünya ve Avrupa şampiyonalarından dereceyle dönme hedefinde. Ritmik Cimnastik Genç-Büyük Grup Milli Takımlar Genel Koordinatörü Ülker Bağışlayan ve Artistik Cimnastik Genç-Büyük Milli takımlar Kamp Müdürü Şenol Türkdoğan, Mersin’deki çalışmaların çok verimli geçtiğini belirterek, kamp dönemi boyunca kendilerine her konu da yardımcı olan başta Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş olmak üzere personele ve antrenmanlarda kendilerine destek veren Türkiye Cimnastik Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Ayla Çifçi’ye teşekkür ettiler.

Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş ise milli takımları Mersin’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, takımların dünya ve Avrupa şampiyonalarında Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıklarını söyledi. Güneş, takımlara başarılar diledi.

Artistik Cimnastik Genç-Bayan Milli takımları 22 Haziran-1 Temmuz 2018 tarihlerinde İtalya’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Akdeniz Oyunları, 9-12 Ağustos 2018 tarihlerinde İngiltere’de düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası, 6-18 Ekim 2018 Arjantin’de yapılacak Gençlik Olimpiyatları ve 25 Ekim-3 Kasım 2018 tarihlerinde Katar’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasına katılacak.

Ritmik Cimnastik Genç-Büyük Grup Milli takımları ise 2020 yılına kadar olan süreçte bu yıl İtalya’da yapılacak olan Büyükler Ritmik Cimnastik Dünya Kupası, Uluslararası Dünya Okul Sporları Federasyonu (ISF) turnuvasında Türkiye’yi temsil edecek.