Arslan, Yaşlıları Ziyaret Etti

Arslan, Yaşlıları Ziyaret Etti
Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebeti ile evde bakım hizmetinden yararlanan yaşlı hastalara yönelik bir ziyaret programı düzenledi.

Karaman İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Karaman Devlet Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren Hasta ve Yaşlı bakım birimine kayıtlı hastaları evlerinde ziyaret etti. Dr.Arslan’ın ziyaretine Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Osman Açıkgöz, Evde Sağlık Hizmetleri Koordinatör Hekimi Dr. Abdullah Çelik ve Evde Sağlık Hizmetleri Birimi çalışanları eşlik etti. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın 2017 yılında yaşlı, düşkün ve engellilere yönelik başlattığı proje kapsamında hastalara evinde hizmet veren Evde Sağlık ve Bakım Servisi bünyesinde tedavisi devam eden hastalar hakkında birim çalışanlarından bilgi aldı.
Ziyaretlerde hasta yakınları ile sohbet eden Dr.Arslan, ailelerin talep ve isteklerinin yanı sıra Evde Bakım Hizmetleri’nden memnuniyetlerini de sordu. “Geçmişimizle bugünümüz arasında köprü kuran yılların tecrübesini geleceğe aktaran değerli varlıklarımız yaşlılarımızın ve evde bakım hastalarının sağlıklı bir ömür sürmelerinde gerekli özveriyi göstermek için her gün 15 hastamızı ziyaret ederek yanlarında olmaya çalışıyoruz. Yaşlılarımızda ziyaretlerimizde sunulan hizmetten memnun olduklarını ifade ediyorlar. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizleri de ziyadesiyle memnun ediyor. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde son yıllarda sosyal hizmet alanındaki hizmetlere her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Ne mutlu ki bu imkanlar var ve vatandaşlarımız bu imkanlardan yararlanabiliyor” dedi