Arat’tan Başkan Altay’a Ziyaret

Arat’tan Başkan Altay’a Ziyaret
AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat ve yönetim kurulu üyeleri Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, teşkilat yöneticileri ile birlikte Selçuklu Belediye...

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat ve yönetim kurulu üyeleri Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.
AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, teşkilat yöneticileri ile birlikte Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı makamında ziyaret etti. Teşkilat çalışmalarının değerlendirildiği ziyarette Başkan Altay, Selçuklu Belediyesi’nin hizmetleri hakkında Arat’a bilgi verdi.
AK Parti Konya Teşkilatı olarak yeni dönemle birlikte sorumluluklarının arttığını ifade eden Arat, “Teşkilatlarımızla beraber Haziran ayında yapılacak genel seçimlere en iyi şekilde hazırlanarak Konya’ya yakışan bir sonuç elde etmek için gayret edeceğiz. Konya’nın evladı Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun memleketinde siyaset yapmamız bizlerin sorumluluğunu daha da arttırıyor. Bu bilinçle genel seçimlerden alnımızın akıyla çıkmak için çalışacak ve başarılı olacağız” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Altay, “Yeni Türkiye yolunda Konya, AK Parti belediyeciliği ve teşkilatlarının başarılı çalışmaları ile hedefine kararlılıkla devam ediyor. Bu bağlamda ülkemizin 2023 ve sonrası hedeflerine ulaşması için hepimize büyük görevler düşüyor. Kısa süre sonra yapılacak genel seçimlerde elde edilecek başarı bu yolda önemli bir yapı taşı olacak” diye konuştu.