Anne ve Babalara çocuk yetiştirme konferansı

Anne ve Babalara çocuk yetiştirme konferansı
Karaman Belediyesi’nin kültür lokomotifi Mümine Hatun Kültür Merkezi yine çok önemli bir konuda Karamanlı vatandaşlarımıza bir eğitim semineri düzenledi.

 Karaman Belediyesi Mümine Hatun Kültür Merkezi’nin tertip ettiği “Anne ve Baba Olmak” semineri 27 Şubat Çarşamba günü Yunus Emre Konferans Salonu’nda yapıldı. Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) Aile Eğitimi Koordinatörü Hasan Deniz’in konuşmacı olarak katıldığı seminerde çocuk yetiştirmenin nasıl olması gerektiği anlatıldı. 

Konferans başlamadan önce kısa bir selamlama konuşması yapan Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu; bu tür seminerlerin toplumun bilinçlenmesine büyük katkı sağladığını ve eskinin hikmetlerini yeniden keşfetmeye başladığımızı söyleyerek, konferansa gelen bay ve bayanlara teşekkür etti.

AÇEV Aile Eğitimi Koordinatörü Hasan Deniz konuşmasında; anne ve babaların çocuk yetiştirme konusunda nelere dikkat etmeleri gerektiği üzerinde durdu. Sunulan slayt gösterisiyle zenginleştirilen konferansta; çocuklarımızın kendilerini birey olarak hissedebilmeleri için onları mutlaka dikkatlice dinlememiz gerektiğini vurgulayan Deniz,  anne ve babaların çocuklara karşı evlerde sergilemiş oldukları tutumlardan örnekler vererek konferansını tamamladı.

Seminerin sonunda konuşmacı Hasan Deniz’e çiçek takdim eden Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu’nun eşi Hilal Uğurlu da, eğitim seminerlerine özellikle Karamanlı hanımların büyük ilgi gösterdiği söyleyerek böyle etkinliklerin devam edeceğini söyledi.