Ameliyathane Çalişanlarina Yemekhane

Ameliyathane Çalişanlarina Yemekhane
Karaman’da ameliyathanede zaman kaybını önlemek ve hastaların daha kaliteli hizmet alabilmesi için ayrı bir yemekhane yapıldı.Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu ve Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Orhan Rahmi Fesçekoğlu...

Karaman’da ameliyathanede zaman kaybını önlemek ve hastaların daha kaliteli hizmet alabilmesi için ayrı bir yemekhane yapıldı.
Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu ve Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Orhan Rahmi Fesçekoğlu ilk yemeklerinde ameliyathane personellerini yalnız bırakmadı. Personellerle birlikte yemeğe katılan idareciler, çalışanların da fikirlerini aldı.
Personelin memnuniyetine dikkat çeken Erenoğlu, "Personel memnuniyeti, bizim de memnuniyetimizdir. Siz isteyin, biz yapalım" dedi.
Aynı anda 28 kişinin yemek yiyebileceği bir yemekhanesi olan ameliyathane servisinde, 5 uzman doktor, 26 hemşire, 22 anestezi teknisyeni, 18 personel ve 5 servisler arası hastaların nakil işlemlerini yapan personel olmak üzere toplam 76 personel görev alıyor. Ayrıca ameliyat günü olan tüm cerrahların, ameliyathane yemekhanesinde yemek yiyebilecek. Hem vakit kaybını önlemek, hem de 7-24 hizmet veren birimde, hastalara daha verimli, hızlı ve kaliteli hizmet vermenin bizlerin en önemli görevi olduğunu belirten Erenoğlu, “Personel memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Sizler mutlu iseniz, bizler daha memnun oluruz. Her türlü açık ve mantıklı fikirlere idare olarak açığız. Siz isteyeceksiniz, bizler yapacağız” dedi.