Amatör Spor Kulüplerine Belediye Desteği

Amatör Spor Kulüplerine Belediye Desteği
Karaman Belediyesi, 10 amatör spor kulübe malzeme yardımında bulundu.

 Futbol topu, tekmelik ve eşofman takımından oluşan spor malzemeleri, Kemal Kaynaş Stadyumu’nda düzenlenen törenle Karaman’daki amatör spor kulüplerine verildi.

Törende konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar, Karaman Belediyesi’nin amatör sporcularının her zaman yanında olduğunu belirterek: “Karaman’ın gerek ulusal gerekse uluslararası turnuvalarda çok daha başarılı olmasını istiyorsak amatör spor kulüplerimize her türlü desteği vermeliyiz. Biliyorsunuz belediye olarak ücretsiz spor okulları açtık ve 7’den 70’e binlerce insanımıza spor yaptırdık. Amacımız, çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durarak, spor yapıp sağlıklı büyümelerine ve gelişmelerine katkı sağlamaktır. Gelecekte dünya olimpiyatlarında başarı elde edilecek gençlerimiz bugünkü amatör kulüplerde, sizlerin içinde bulunuyor. Yeter ki sizlere fırsat verilsin, ne kadar yetenekli olduğunuz tüm dünyaya göstereceksiniz. Belediye olarak dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

Karaman ASKF Başkanı Celal Özcan’da yaptığı konuşmada yerel yönetimlerin amatör spor kulüplerinin en büyük destekçileri olduğunu kaydederek: “Belediyemizin daha önce amatör spor kulüplerimize birçok desteği oldu. Bugün yapılan malzeme yardımı da amatör takımlarımızı rahatlatmış olacak. İlimiz sporunu daha iyi yerlere getirebilmek için amatörler branşlara daha fazla önem vermeliyiz. Amatör takımlarımıza desteği esirgemeyen Karaman Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum. Yeni malzemeler tüm takımlarımıza hayırlı olsun” dedi. 
  
Başkan Yardımcısı Ünüvar, konuşmaların ardından 10 amatör spor kulübünün kullanacağı malzemeleri, kulüp sporcularına dağıttı.