Karamanın Yerel haber sitesi

Alparslan Türkeş Parkı Yenileniyor

Karaman Belediyesi, Alparslan Türkeş Parkı’nı yenilemek ve daha modern hale getirmek için bir çalışma başlattı.

Alparslan Türkeş Parkı Yenileniyor
  • 25 Nisan 2018, Çarşamba 16:21

Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bir yandan yeni park alanları oluştururken diğer yandan da park yenileme çalışmalarına devam ediyor. Şehir merkezinde en çok tercih edilen parklardan biri olan Alparslan Türkeş Parkı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince baştan aşağı yenileniyor. Çalışmalar kapsamında; yürüyüş yolları ve çimler yenilenecek, yıkılan eski havuzun yerine de gül bahçesi yapılacak.

Daha Modern Bir Park Haline Gelecek

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan park yenileme çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada: “Alparslan Türkeş Parkı’nı yenilemek ve daha modern hale getirmek için bir çalışma başlattık. Park alanı tamamen baştan düzenlenecek ve yenilenecek. Yaklaşık 10 bin metrekare arazi üzerine kurulu olan parkta, çocuk oyun alanı olan kısım kauçuk zemin ile kaplanmış ve oyun aletlerini yenilemiştik. Şimdi de yürüyüş yolları ve çimler yenilenecek, eski havuzun bulunduğu alana renk renk güllerden oluşan gül bahçesi yapılacak. Peyzaj düzenlemelerinin tamamlanmasıyla birlikte Alparslan Türkeş Parkı yenilenen yüzüyle halkımızın hizmetine sunulacak" diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


HABERE YORUM YAZIN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

yukarı çık