Aktekke Gıda Korona virüsüne çözüm üretti

Aktekke Gıda Korona virüsüne çözüm üretti
Hükümet halkın kalabalık ortamlara girmemesi için uyarırken, Karaman'da faaliyet gösteren Aktekke Gıda Hükümetin uyarısını dikkate alarak güzel bir çözüm üretti.
Karaman Halkına Hizmette Sınır Tanımayan Aktekke Gıda Şarkuteri Corona virüsüne çözüm üretti. Siz markete gitmeyeceksiniz, Market size gelecek.
 
Et,tavuk sucuk, süt ve gıda ürünlerinde Karaman halkının güvenini kazanan Aktekke gıda müşterilerine dijital platformlarda'da hizmet vermeye başladı.
 
İki ay önce müşterilerine whatsapp sipariş hattı oluşturan aktekke gıda şimdi ise Android platformunda yayınladıgı uygulama ile Karaman halkına hizmet vermeye devam ediyor. Konu ile alakalı açıklama yapan Aktekke Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Recep Lale ; "Ülkemizde Corona virüsü (covid-19) vakasının görüldüğü hafta yönetim kurulu ile ortaklaşa almış olduğumuz karar doğrultusunda internet sitemiz wwww.aktekke.com.tr e-ticaret sistemini ve bunun doğrultusunda anroid platformda yayınlamış olduğumuz uygulamamızı 16,03,2020 tarihi ile yayına açtık. Şiparişlerde ekstra getirme ücreti yoktur. 75 tl'lik sipariş kota koyduk. Korona virüsünün soğuk havalarda yayılma potansiyelin yüksek olduğunu biliyoruz.
 
Karaman halkının alışveriş yapmak için soğuk havalarda evinden dışarıya çıkıp corona virüsüne yakalanmasını istemiyorumuz. Bu yüzden bu projeyi hayata gecirdik."dedi.
 
 
Aktekke facebook sayfası:https://www.facebook.com/aktekkegida/
Aktekke instagram Sayfası:www.instagram.com/aktekke_gida
Aktekke web site adresi: www.aktekke.com.tr
aktekke Google play uygulaması : https://www.kisa.link/N2zR
Aktekke whatsapp şipariş hattı 0530 870 26 49