Akşehirde “Hanım Kardeşlerimiz İle Akşehirimizi Konuşuyoruz” Toplantıları

Akşehirde “Hanım Kardeşlerimiz İle Akşehirimizi Konuşuyoruz” Toplantıları
Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, ilçe genelindeki mahallelerde eksiklik ve aksaklılar ile bu mahallelerde yaşayan vatandaşların sorunları dinlemek, mahalle halkının isteklerini ve taleplerini almak amacıyla ‘Hanım Kardeşlerimiz ile Akşehirimizi Konuşuyoruz’ başlığı altında mahallelerde yaşayan katıldığı toplantılar düzenliyor.

İkincisi yapılan ve Akşehir Belediyesi Takkasızlar Konağı’nda gerçekleştirilen toplantıya Başkan Akkaya’nın yanı sıra belediye meclis üyeleri, Akşehir Belediyesi birim müdürleri ve amirleri ile Akşehir’in çeşitli mahallelerinde ikamet eden hanımlar katıldı. Toplantıya katılan hanımlar, mahalle ve sokaklarındaki aksaklıkları anlatarak istek ve dileklerini Başkan Akkaya’ya anlattılar. Hanımların isteklerini ve talepleri dinleyen ve çözüm için gerekli talimatları veren Başkan Akkaya, Akşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetleri de anlattı.

Toplantı sonrası bir açıklama yapan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, “Hanım Kardeşlerimiz ile Akşehirimizi Konuşuyoruz programı kapsamında bugün şehrimizin çeşitli mahallelerinden hanımefendilerle bir araya geldik. Geçenlerde ilk programımızda Kızılca Mahallesinde yaşayan hanım kardeşlerimizi misafir etmiştik. Akşehir Belediyesi Takkasızlar Konağımızda bugün Kileci ve Gazi Mahallemizi misafir edecektik ama diğer mahallelerimizden de gelenler oldu. Bizim için önemli olan hanımefendilerimizin görüşlerini, önerilerini almak, tenkitleri varsa onları almak. Akşehirimize daha güzel hizmetler sunmak azmindeyiz. Ona göre projeler geliştirmek, taleplere göre bu projeleri yatırımlara dönüştürerek sizlerle buluşturmak en büyük amacımızdır. Bu programlarımız her hafta inşallah devam edecektir. Göreve geldiğimiz günden bu yana başlattığımız halk günümüz her Perşembe saat 10.00’da yapılmaya devam ediyor. Bu toplantılarımızı da bundan sonra sürekli olarak devam ettireceğiz. Takkasızlar Konağımızda, mahallelerimizde yaşayan ve zamanları müsait olan, bizleri ziyaret ederek fikirlerini ifade etmek isteyen hanım kardeşlerimizle buluşmak istiyoruz. Onların fikirlerine değer veriyoruz. Sık sık esnaf ziyaretlerimiz ve Büyükşehir Yasası ile mahalle haline gelen köy ve kasabalarımıza da ziyaretlerimiz devam ediyor. Biz hanım kardeşlerimizi ve genç kardeşlerimizi çok önemsiyoruz. Onun için bu programlarımızı kesintisiz devam ettireceğiz. Ben geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Çözülebilecek tüm konularda ben ve ekibim sizlerin istek ve şikayetlerini değerlendirip çözüme kavuşturacağız. Sağ olun, var olun” diye konuştu.

Belediye Başkanının bu şekilde bir toplantı yapmasından son derece memnun olduğunu söyleyen toplantıya katılan hanımlarda, “Belediye Başkanımıza, böyle bir düzenleme yaptığı için çok teşekkür ediyoruz. Bütün mahallelerimizden bayan arkadaşları toplayarak bizleri memnun etmekte ve isteklerimizi yerine getiriyor. Belediyecilik anlamında da AK Parti fark yaratmaya devam ediyor. Akşehir halkı olarak Belediye Başkanımızın hizmetlerinden hakla olan ilişkisinden her türlü halka ulaşmasından çok memnunuz ve bayan arkadaşlarımızın adına kendisine teşekkür ediyoruz. Başkanımıza güveniyoruz, Akşehirimizi güzelleştirdi, sorunlarımızı paylaştı sorunlarımızı gidereceklerine güveniyoruz, bizlerle ilgilendiği için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.