Akdenizde Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Akdenizde Yol Çalışmaları Devam Ediyor
Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi’nin ilçe genelinde yürüttüğü yol çalışmaları devam ediyor.

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mersin Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) işbirliğinde, kentin dört bir yanında hizmet vermeye devam ediyor. Sokakları kilit taşları ile kaplayarak ilçeyi yeni bir estetiğe kavuşturan ekipler, diğer yandan da sokaklarda asfalt yama çalışması yaparak vatandaşların gündelik yaşamda karşılaştıkları sıkıntıları ortadan kaldırıyor. Yeni yılda da çalışmalarına hız kesmeden devam eden ekiplerin son durağı Huzurkent Adnan Menderes Mahallesi oldu. Ekipler, yoğun bir emek sonucu mahallenin sokaklarını kilit taşları ile kaplayarak, mahalleyi ve sokakları yeni ve farklı bir görünüme kavuşturdu. Fen işleri ekiplerinin bir diğer durağı da Hebilli oldu, mahallenin sokakları kilitli taşlarla kaplandı. Fen işleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, kilit taşı kaplama ve kaldırım düzenleme çalışmasının yanı sıra asfalt kaplama ve yama hizmeti de kesintisiz sürüyor.

Çalışmaları değerlendiren Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, Akdeniz ve Mersin’i değiştiren ve dönüştüren hizmet ve projelerin süreceğinin altını çizdi. “Akdeniz Belediyesi olarak, Mersin Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı işbirliğinde yürüttüğümüz çalışmalarla, yeni yılda da vatandaşlarımızın ve ilçemizin ihtiyaç duyduğu hizmetleri sunmaya, Akdeniz’de yaşamı güzelleştirmeye devam edeceğiz” diyen Pamuk, şöyle devam etti:

“İnsan ve kent odaklı hizmet anlayışımız çerçevesinde, kaynaklarımızı doğru zamanda ve doğru yere yönlendirerek, belediyemiz bütçesini hizmet ve proje ağırlıklı kullanıp, vatandaşlarımızın gündelik yaşamda karşılaştıkları sıkıntıları gideriyoruz. Özellikle hizmetlerden yoksun kalan bölgelerimize hızlı ve etkin bir biçimde müdahale etmek için teknik ekiplerimizin raporlarına göre bir planlama oluşturuyoruz. Gerek Fen İşleri Müdürlüğümüzün sahadaki incelemeleri, gerekse de muhtarlar ve mahalle sakinlerinden gelen talep ve şikayetler doğrultusunda hizmet programımız aralıksız bir şekilde sürecektir."