Akçaşehir 9 Nolu ASHİ Hizmete Açıldı

Akçaşehir 9 Nolu ASHİ Hizmete Açıldı
İlimizde Sağlık Hizmetlerinin daha verimli olarak sunulması ve halkımıza daha kaliteli sağlık hizmetlerinin verilebilmesi amacıyla Sağlık Yatırımları Programlarımız devam etmektedir.

Bu programlar çerçevesinde Akçaşehir Kasabamızda bulunan Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonumuz ve lojmanının tadilatları Akçaşehir Belediye Başkanlığımızın ve hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla tamamlanmıştır. Tamamlanan Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu bu hafta hizmete başlamıştır.
‘’İlimizde Sağlık Hizmetlerinin daha verimli sunulabilmesi adına desteklerini bizlerden esirgemeyen Başta Karaman Valimiz Mehmet Alpaslan Işık’a Milletvekillerimiz Dr. Recep Şeker’e, Av. Selman Oğuzhan Eser’e, Ak Parti İl Başkanı Av. Abidin Çağlayan’a, ve hizmete almış olduğumuz istasyonumuzda büyük emek sarfeden Akçaşehir Belediye Başkanı Hikmet Yirşen bey ve ekibine Sağlık Camiamız adına teşekkür ederiz diyerek sözlerine devam eden İl Sağlık Müdürü Dr. Adnan Kurşun, İlimizde yapımı devam eden diğer yatırımlarımızın bilgilerinide önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız’’ dedi.