Ak Parti Akdeniz Bölge Koordinatörü Ak Parti Mezitliyi Ziyaret Etti

Ak Parti Akdeniz Bölge Koordinatörü Ak Parti Mezitliyi Ziyaret Etti
AK Parti Genel Merkez Akdeniz Bölge Koordinatörü Ahmet Koca, AK Parti Mezitli İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik ve Mezitli İlçe Başkanı İhsan Gültekin ile fikir alışverişinde bulundu.

Olağan il ve ilçe kongreleri öncesi Başkan Ercik ve Başkan Gültekin ile bir araya gelen Koca, teşkilat mensupları ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Muhtarlar, mahalle başkanları, ana kademe, Yönetim Kurulu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile ayrı ayrı toplantı yapan Koca, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlarla da özel görüşmeler gerçekleştirerek sorunları dinledi.

Olağan kongrenin yaklaşması ile sıkı bir çalışma içerisine girdiklerini belirten Mezitli İlçe Başkanı Gültekin, kongrenin sorunsuz ve olumlu geçmesi için çalışmalarını titizlikle gerçekleştirdiklerini söyledi. Gültekin, “Önümüzde önemli bir süreç var. Olağan il ve ilçe kongreleri partimiz için büyük önem taşıyor. Yapılan kongrelerin sorunsuz geçmesi adına çalışmalarımızı büyük bir özenle sürdürüyoruz. Bu süreçte genel merkezin talimatlarına uygun hareket ederek İl Başkanımız Cesim Ercik’in verdiği direktifler doğrultusunda ilerliyoruz” dedi.