Ahmet Taşkıran'dan Selman Eser'e cevap

Ahmet Taşkıran'dan Selman Eser'e cevap
Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser'in Farih Erbakan "Önemsenen şahsınız değil soyadınızdır." sözüne Yeniden Refah Partisi Karaman İL Başkanından tepki geldi.

Karaman Milletvekili Selman Oğuzhan Eser dün twitter sayfasından Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan için " Önemsenen şahsınız değil soyadınızdır." paylaşımı yapmıştı.

Selman Oğuzhan Eser Paylaşımında; " Merhum "Erbakan" hocamıza Allah gani gani rahmet eylesin. Sayın "Erbakan" Sizi hayal kırıklığına uğratacak ama bilmenizde fayda var. Önemsenen şahsınız değil soyadınızdır." demişti.

Bu açıklamaya tepki gösteren Yeniden Refah Partisi Karaman İl Başkanı Ahmet Taşkıran; " Geçtiğimiz günlerde Karaman’da çalışmalarda bulunan Genel Başkan Yardımcımız Zafer Emanetoğlu’nun da ifadesiyle: ‘Karaman halkı biz Ak Parti milletvekillerine, belediye başkan adaylarına değil Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy veriyoruz.’ diyorlar. Yani Karaman halkının büyük bir çoğunluğu sizin (Selman Oğuzhan Eser) ne soyadınızı ne de adınızı biliyor." dedi.

Ahmet Taşkıran yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi; " 

Yeniden Refah Partimiz, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyin liderliğinde siyasete nezaket ve zarafet getirmek üzere Kasım 2018’de Millî Görüş’ün orijinal açılarını koruyarak milletimizi içine düşürüldüğü maddi ve manevi buhranlardan kurtarmak üzere yola çıktı.
 
Henüz kuruluşunun 11. ayında ilgililerin bildiği ve ifade ettiği üzere Türk siyasi tarihinin en büyük kongresini yaklaşık 50.000 Millî Görüşçünün katılımıyla mevcut siyasi partilerin görmedikleri ve yaşamadıkları muhteşem bir atmosferde, çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu salonu sarsan bir heyecanla gerçekleştirdi. Görmeyen, duymayan, bilmeyenler arama motorlarına ‘Yeniden Refah Partisi 1. Olağan Büyük Kongresi’ yazarak izleyebilirler. Böylece dünya gözüyle isim ne imiş, dava ne imiş belki bilir/öğrenirler. Bu muazzam kongrenin liderliğinde gerçekleştirildiği Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyi de biraz olsun tanıyabilirler.
 
Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan, yoğun bir tempoyla gerek teşkilat çalışmaları gerek ‘Anadolu Buluşmaları’ mottosu ile gerçekleştirdiği çalışmalarda sürekli milletimizle buluşuyor. Ve milletimiz artık ‘Sizi ilgiyle takip ediyoruz. Sizi destekliyoruz. Aman haaaa… Sakın siz de iktidarla ittifak yapmayın, onlarla birlikte siz de milletin tokadından nasibini alırsınız.’ diyor.
 
Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın isminin altında kendisine yer bulmak için her türlü girişimde bulunanların filmin sonunda ellerindekini kaybetmemek ve akıllarınca dehşetle karşılaştıkları bir gerçek olan Dr. Fatih Erbakan ve Yeniden Refah Partisi’nin yükselişinden kapıldıkları endişe ile sosyal medya üzerinden akıllarınca göze girme gayretlerinin de milletimiz farkında. Filmin sonunda milletten ilk tokadı yiyecek olmanın verdiği korku benliğini kaplamış kimilerinin.
 
Geçtiğimiz günlerde Karaman’da çalışmalarda bulunan Genel Başkan Yardımcımız Zafer Emanetoğlu’nun da ifadesiyle: ‘Karaman halkı biz Ak Parti milletvekillerine, belediye başkan adaylarına değil Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy veriyoruz.’ diyorlar. Yani Karaman halkının büyük bir çoğunluğu sizin (Selman Oğuzhan Eser) ne soyadınızı ne de adınızı biliyor.
 
Son söz olarak başta söylediklerimizle bitirelim. ‘Millete hizmet etmek için önce millet demek, nezaket ve zarafet sahibi olmak gerek. Kendilerine millete hizmet için emanet edilen makamlardan başka bir değer üretemeyenleri de öncelikle milletimizin huzurunda centilmenliğe davet ediyoruz. Söyleyecek sözümüz çok ancak anlayabilecek olana.