Ahmet Kapar ile Hüseyin Ölger barıştı

Ahmet Kapar ile Hüseyin Ölger barıştı
İş Adamı Ahmet Kapar ile Gazeteci Hüseyin Ölger yaşanan tatsız olaydan sonra bir araya gelerek barıştılar.
Geçtiğimiz aylarda İş Adamı Ahmet Kapar ile Gazeteci Hüseyin Ölger tatsız bir olay yaşayarak tartışmışlardı. Karaman’ın ünlü isimlerinden Aziz Gür, Ahmet Kapar ile Hüseyin Ölger’i bir araya getirerek barıştırdı.
 
Ahmet Kapar ile helalleşen Hüseyin Ölger; “Geçtiğimiz aylarda yanlış anlaşılmalar yüzünden Ahmet abi ile bi konu yüzünden tartışmıştık. Daha sonra yapılan bir haberde gözden kaçırdığımız bir yorumun Ahmet abiyi üzdüğünü öğrendim. Ahmet abi yıllardır tanıdığım gerçek mana da sevdiğim bir insandır, kalbini kırmak istemezdim. Bundan dolayı kendisinden kusurumuza bakmamasını rica ederek özür diledim. Ahmet abinin de dostane duygularının olduğundan şüphem yoktur. Bu arada bizi bir araya getirerek bu barışma hadisesine vesile olan Aziz Gür abime de çok teşekkür ediyorum.” Dedi.
 
Hüseyin Ölger ile helalleşen Ahmet Kapar ise şunları söyledi; “Hüseyin uzun yıllardır tanıdığım sevdiğim bir kardeşimdir. Haber sitesinde hoşuma gitmeyen bir yoruma onay vermesi beni üzmüştü belki de o yorum dikkatinden kaçmış olabilir. Bugün bir araya gelerek helalleştik, Bir küçük olarak özür diledi hatırı var olsun. Bizimde ona bir büyüğü olarak sevgimiz vardır. Tabi bizi bir araya getiren Aziz abiye de ayrıca teşekkür ederim” dedi.
 
Barışma esnasında Karaman Futbol Kulübünün Başkanı Mehmet Ali Han, İş adamı Mahmut Selim Dülger ve Gazeteci Hüseyin Oğuz’da bulundu.
Ahmet Kapar ile Hüseyin Ölger’in barışmasından memnun kaldığını söyleyen Karaman FK Başkanı Mehmet Ali Han’da ikisini de tebrik ederek; “Düşmanlık kimseye bir şey kazandırmaz, biz her zaman dostluğu ve sevgiyi örnek alacağız. Her iki kardeşimi de tebrik ederim, yapılması gerekeni yaptılar.” Dedi.
 
Aziz Gür ise şunları söyledi; “Hüseyin benim has kardeşimdir, Ahmet’te aynı şekilde has kardeşimdir. İkisinin de küs olması beni üzüyordu. Bugün bir araya getirerek barıştırdık. Önemli olan dostlar sevinsin, düşmanlar üzülsün. Her ikisi de beni abi bilerek bir araya gelme teklifimi kabul ettiler. Dostlukları daim olsun İnşallah” dedi.