Ahmet Kapar, Karaman severleri davet etti

Ahmet Kapar, Karaman severleri davet etti
Karaman Futbol Kulübü Başkan yardımcısı Ahmet Kapar, Yarın oynanacak olan maç için bütün Karaman'lı hemşerilerimizi davet etti.

3. Lig'in grup lideri olan Karaman Futbol Kulübü yarın önemli bir maça ev sahipliği yapacak. 

Karaman halkının statta olması ve takımına sahip çıkması Karaman Futbol Kulübü Başkan Yardımcısı Ahmet Kapar, Cumartesi günü saat 14.30’da Kemal Kaynaş Stadyumu’nda Eynesil Belediye spor ile oynayacakları müsabakaya Karaman halkını davet etti.

Başkan Yardımcısı Ahmet Kapar "7’den 70’e tüm Karaman halkını bu maça davet ediyoruz. Amacımız zorlu müsabakayı kazanarak, 3 puanı bizlere her zaman destek tüm Karaman halkına hediye etmektir. Karaman’daki tüm sporseverleri, cumartesi günkü planlarını iptal ederek, oynayacağımız maçta yanımızda, arkamızda olmalarını, taraftar olarak desteklerini bekliyoruz. Bunun için tüm sporseverleri, cumartesi günü oynayacağımız maça davet ediyoruz. Maç biletlerimizin satışı Bayrakçı Otel Tesislerimizde devam ediyor. Kadınlarımıza ve öğrencilerimize maç biletleri yönetim tarafından hediye edilecektir. Haydi Karaman şimdi birlik olma zamanı, biz bir aileyiz!” dedi.