Ahmet Hasip KANAT Tümsiadʹı ziyaret etti.

Ahmet Hasip KANAT Tümsiadʹı ziyaret etti.
Güreş Antrenörü Ahmet Hasip KANATın Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Karaman şube başkanı Rıfat KARAULU yu ziyaret etti.

TÜMSİAD karaman  Şube Başkanı Rıfat KARAULU (TÜMSİAD)   Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği derneğinin faaliyetlerinden bahsetti ve başarılar diledi.

      Karaman, Güreş Antrenör’ü Ahmet Hasip KANAT’ın yetiştirmiş olduğu İ.B.B Güreş ihtisas Kulübünde çalışmalarını devam ettiren. İlimiz sporcusu, Bu yıl Nisan ayında Almanya da yapılan, Büyükler Grekoromen Avrupa şampiyonasın da 60 kg da ülkemizi temsil etti. 23 Yıl aradan sonra ülkemize 3. madalya getirilmiştir.

         

     Eylül ayında İstanbul’da yapılacak olan, Dünya sampiyosın da İlimiz Güreş sporcusu Ülkemizi temsil edecek. Tümsiad Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat KARAULU Öncelikle yapılan ziyaretten memnun olduklarını Avrupa dan alınan başarının 2O12 olimpiyat şampiyonluğuna katılmanın vize olduğunu ifade etti. Ülkemizi Karaman lı bir sporcumuzun olimpiyat müsabakalarında temsil etmesini gönülden arzu ediyoruz. Dedi.  Hocamız, Ahmet Hasip Kanat ve sporcumuz Mustafa SAĞLAM Yapılacak olan Dünya şampiyonluğu müsabakasın a şimdiden davetlisiniz dedi.

 

    Tümsiad ailesi olarak Sporcumuza üstün başarılar dileriz.