Ahmet Ertuğrul Yaşadığı Sıkıntıyı anlattı

Ahmet Ertuğrul Yaşadığı Sıkıntıyı anlattı
CHP Meclis üyesi Ahmet Ertuğrul Kurumlar arasında yaşadığı sıkıntıyı basın mensuplarıyla paylaştı.
 Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi ve Genel Sekreter Yrd. Ahmet Ertuğrul Karaman Vergi dairesi ile yaşadığı sıkıntıyı basınla paylaştı.
 
Vergi dairesinde ki memur uygulaması yüzünden " pinpon topu gibi defalarca gidip geldim" diyerek uygulamayı şikayet ederken, Ticaret Odasının işlemleri hızlı bir şekilde yürütmesinden dolayı da teşekkür etti.

 

Ahmet Ertuğrul yaptığı açıklamasında şunları söyledi ; " 

Uzun yıllardır Karaman da şu ya da bu biçimde siyasetin içindeyim. Çok kişi bilir, insanları üzmemeye, kırmamaya ve haksız yere eleştiri yapmamaya özen gösterdim, yapanları da eleştirdim. Sorumluluğum gereği yaşadıklarımı kamuoyu ile paylaşmak istedim. 27 Nisan pazartesi günü Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü tarafından, benden yanlışlıkla sosyal güvenlik destekleme primi kesilmiş (olabilir) , sonrası iade için il müdürlüğüne giderek iade dilekçemi verdim. Bana bir form verilerek, Ticaret Odası Başkanlığı ve Vergi Dairesi İl Müdürlüğünden formu doldurtup, geri getirmem istendi. Ticaret Odasına giderek ilgili birime evrakı verdim birimin çalışanı güler yüzle karşılayarak çayımı söyledi ben çay içerken evrak hazırlanıp tarafıma verildi. Oradan vergi dairesine giderek kendilerine ait bölümün doldurulmasını istedim yetkili bu evrakı dolduramayacağını belirtti, tekrar SGK il müdürlüğüne giderek başka bir evrak istedim, onlar ısrarla aynı evrakı doldurmaları gerektiğini söylediler, pinpon topu gibi defalarca gidip gelerek ilgili evrak sonunda doldurularak tarafıma verildi.  Teknolojinin bu kadar yaygın kullanıldığı ülkemizde bu git gellere bir vatandaş olarak karşılık bulamadım.

         Kısacası; memleketten iki farklı tablo…

         Ticaret Odası Başkanı arkadaşım olmasına rağmen yanına gitmeden, ilgili birime gidip, birim çalışanlarının işlerine karşı sorumluluklarını görerek mutlu oldum. Kurumun Başkanı Mustafa Toktay’ı, yöneticilerini ve çalışanlarını kutluyorum.

         Diğer yandan, ülkeye çağ atlattığını söyleyen iktidarın yöneticilerine de sesleniyorum VAY VATANDAŞIN HALİNE…

Kamuoyuna saygılarımla.