Ahmet Dorla'nın yazısı kafaları karıştırdı

Ahmet Dorla'nın yazısı kafaları karıştırdı
Sık Sık Ak Partili lere hakaretler yağdıran Ahmet Dorla'nın facebook paylaşımı dikkatleri üzerine çekti.
Dün gece saatlerinde KYK yurdunda meydana gelen olayın ardından tüm Karaman bu konuyu konuştu.
Yurtta öğrencilerin taciz edilmesinin yanı sıra Yurt Müdürü Enver Yazıbaşı'nın gazetecileri azarlaması tepkiyle karşılanmış ve yurt müdürü tüm tepkileri üzerine çekmişti.
 
Facebook fenomeni Ahmet Dorla'nın dün akşam yaptığı paylaşımı ise olaya ayrı bir boyut kazandırdı. Dün akşam 21:17'de KYK Müdürü Enver Yazıbaşı'nı özellikle belirten Ahmet Dorla Paylaşımında özellikle 'karaman KYK müdürü' demesi paylaşımı ilginç kılıyor.
Esasında Paylaşımda Milletvekillerini eleştiren Ahmet Dorla, Öğrencilerin Aprtlarda meze edilmesine tepki gösteriyor. Paylaşımın buraya kadar olan kısmında her hangi bir sorun yok. Karaman'da Apart evler varsa KYK yurduna ne gerek var demesi yeterli olacakken özellikle "KYK müdürü" ibaresi kafaları karıştırdı.
 
Genelde Kulislerde ki gizli konuşmaları Facebook sayfasına taşıyan Ahmet Dorla'nın özellikle "KYK Müdürü" ibaresi ile neye dikkat çekmek istedi. Hedefinde KYK Müdürü ve bir zaman onu destekledikleri iddia edilen Milletvekilleri mi vardı? Ahmet Dorla bu olayın olacağını biliyor muydu? sorularını akıllara getirdii.
 
Bir önceki AK Parti İl başkanı Nazmi Ünlü ile araları iyi olan KYK Müdürü Enver Yazıbaşı, yeni il başkanı Mehmet Er ile aralarının kötü olduğunu herkes biliyor. Siyasi olarak ta yalnız kalan Enver Yazıbaşı'nı özellikle belirten Ahmet Dorla'nın yeni bir şey yazıp yazmayacağı ise merak konusu oldu.