Adem Kapar’dan kendi köylülerine ağır itham

Adem Kapar’dan kendi köylülerine ağır itham
Adem Kapar’ın paylaşımına kendi köylüleri çok kızdı.
Karaman İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar’ın facebook’ta ki paylaşımına kendi köylüleri büyük tepki gösterdi. Pazar ürünlerinin pahalı olmasının Hükümete yapılan bir operasyon olduğunu iddia eden Adem Kapar’ın paylaşımına köylüleri “ Adem bey bilmeden mi konuşuyor, yoksa kasıtlı mı yapıyor.” Diyerek tepki gösterdiler.
 
Hükümetin çıkardığı “Tanzim Satışı” ile fiyatların düştüğünü belirten Adem Kapar'ın paylaşımında Pazar esnafının bu artışları bilerek yaptığı ima edilirken pazarcı ve komisyoncuların hükümete operasyon çektiği iddia ediliyor.
Karaman İl Genel Meclis başkanı Adem Kapar Avganlı, Karaman’da ki Pazarcı esnafının neredeyse tamamı da Avganlı olması Adem Kapar’ın paylaşımına tepkinin artmasına neden oldu.
 
Karamaninsesi.com’un görüştüğü pazarcı esnafları Adem Kapar’ı eleştirerek; “ Adem Kapar neyi iddia ediyor. Her şey orta da kimsenin operasyon moperasyon çektiği yok. Eğer Sebze, Meyve pahalı ise Bu hükümetin yanlış tarım politikasıdır. Mazot fiyatı benzini geçti, Tohuma – ilaca zam üstüne zam geliyor. Adem bey bunları görmüyor bizlere operasyoncu mu diyor. Şimdi seçimler var hangi yüzle bizden oy isteyecek. Karaman’da ki Pazar esnafının çoğu Avgan köylüsüdür. Sözde Adem beyde Avgan’lı şimdi kendi köylülerine operasyoncu diyor yazıklar olsun.” Şeklinde tepki gösterdiler.