Adem Kapar’dan İddialara açıklama

Adem Kapar’dan İddialara açıklama
Karaman İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar, Ahmet Dorla’nın iddiasına cevap verdi.
Ahmet Dorla geçtiğimiz günlerde Karaman İl Genel Meclis Başkanı Âdem Kapar hakkında makamında misafirlerinin sesini kaydettiğini iddia etmişti.
 
Ahmet Dorla kendi hesabından; “ İl genel baskanı Adem Kapar makam odanda gelen konuklari ses ve görüntü kayitlari yapan kamera sistemi varmı? Merak ettik yoksa basın açıklaması yaparak duyururursan makamınıza gelirken rahat bir sekilde sohbet ederiz. Şayet varsa gelen misafirlerinize uyarida bulunuyormusunuz. Saygı ve sevgilerimle" demişti.
 
Ahmet Dorla’nın bu iddiasının iftira olduğunu belirteren Karaman İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar, kendisine çamur atıldığını söyledi.
 
Facebook hesabından açıklama yapan Karaman İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar; “ Arkadaşın kastı ve amaç ‘ ne ise aşağıda ki paylaşımı yapmış. Benim yanıma gelenlerin resimlerini, seslerini kaydeden cihazlar varmış. Kesinlikle böyle bir durum yok, olamaz da. Sanki bataklıktan bir çamur. Bu iftira türü çamur Allah’a çok şükür bize ne yapışır ne de izi kalır. Saygı ve sevgilerimle duyurulur.” Dedi.
 
işte Adem Kapar'ın o paylaşımı: